Elif_Eylul
Daimi Üye
- #4.381
Biliyorum canim yaAma ikisi de kafein suyun yerini tutamazlar vucutta
Biliyorum canim yaAma ikisi de kafein suyun yerini tutamazlar vucutta
Ya biz de düğün günü, gelinle damadın evine tavuk ve baklava bırakılırKina bittikten 12den sonra gelin evi toplasıp damat evinden tepside tavuklu pilav alir,arti kola sigara vs.
Onlarda gelir baklava alir falan filan bursa adeti
Susmayak
Yaa neden kiHastaneye gidiyom daha rezil olup geliyom kalsın
Iste bizimde şarki türku davul zurnayla gidilirYa biz de düğün günü, gelinle damadın evine tavuk ve baklava bırakılır
Susmayak![]()
![]()
Gidiyorum acile serum falan takmak yok tahlil istiyorlar hemen anlatıyorum durumu alerjim var ve beni bu hale getiriyor diye alerji böyle yapmaz diyolar ordan oraya gönderip duruyorlar her seferinde aynı sıkıldım artık gitmiyorum tartışacak duruma geliyor eşim sinirdenYaa neden ki
Sana kuvvetli alerji ilacı lazım o zamanGidiyorum acile serum falan takmak yok tahlil istiyorlar hemen anlatıyorum durumu alerjim var ve beni bu hale getiriyor diye alerji böyle yapmaz diyolar ordan oraya gönderip duruyorlar her seferinde aynı sıkıldım artık gitmiyorum tartışacak duruma geliyor eşim sinirden
Ya kaç kez gittim hastaneye buldukları çare ne dersinSana kuvvetli alerji ilacı lazım o zaman
Alerjik astım mı var sende ablaYa kaç kez gittim hastaneye buldukları çare ne dersin
Kokulu malzeme kullanmıycakmışım ama beni sadece kendi kullandığım değil baçkalarının kullandığı parfümde kitliyor
Bu kez spor salonunda tutuldum
Sen su an alerji ilacı ne kullanıyorsunYa kaç kez gittim hastaneye buldukları çare ne dersin
Kokulu malzeme kullanmıycakmışım ama beni sadece kendi kullandığım değil baçkalarının kullandığı parfümde kitliyor
Hayda geçmiş olsunYa kaç kez gittim hastaneye buldukları çare ne dersin
Kimyasal kokulara var kuzum parfüm, deterjanAlerjik astım mı var sende abla
Sağol ayşomHayda geçmiş olsun
Günaydın cumartesi günü herkes evde ve benim hizmetime bakıyor dolayısıyla bana buralar haram
Geçmiş olsun yaKimyasal kokulara var kuzum parfüm, deterjan
Astıma çevirmedi şükür ama bronşite çevirdi
Lordes hangi doktor buldu dersin alerjimiSen su an alerji ilacı ne kullanıyorsun
Senin alerjik rinit icin özel alerji ilacı kullanman lazım bende aynı sen gibiyim cok yumos falan kullandığım zaman ya da nevresim yıkayıp aynı gün onunla yatarsam tıkanıyorumKimyasal kokulara var kuzum parfüm, deterjan
Astıma çevirmedi şükür ama bronşite çevirdi
Toza var ama o aman aman bi sıkıntı çıkarmıyorGeçmiş olsun yabenimde toza polene alerjim çıkmıştı testte