Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Seçilmiş

Güllerin savaşı
Tepki
12.752
Benim bahar alerjim, kimyasallara, toza alerjim var kbb doktoru kesin diyor ama alerji testlerinde cıkmıyor
Kortizonlu burun spreyi ve alerjik rinit icin olan alerji hapından kullandık dikkat edince cok sukur tıkanmıyorum
Uzak durunca sıkıntı yok ama millet uzak durmuyor :gülsemmi: :gülsemmi: :gülsemmi: :gülsemmi: :gülsemmi:

Tepki
14.644
Aa süper, her gün kullanmıyorsun di mi. Bana da rupafin vermişti. Ama aklıma esince alıyorm
Bir iki kutu hergun kullanarak bitirdim cok uzun sure alerji nedir bilmedim
Ama dikkat edebildiğim herseye dikkat ettim yumos cok az kullanılırım sadece yumusatsın diye evde camasır kurutmamaya, toza dikkat ediyorum

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
24aralik menu
Sabah
2dilim ekmek,1dilim peynir,7zeytin,1yumurta,

Ara/türk kahvesi,2cikolat

Öģlen
1kase mercimek çorbası

Ara/ nescafe,fındık,2minik büskivi

Aksam
Balık,salata,2dilim ekmek,1cay bardagı fanta :sopa:
Simdi kahve iciyorum
Yesil cay,2bardak
Demek bisküvi haa fanta haaa :cevapver: :cevapver: :cevapver: :cevapver: :gıdık: :gıdık: :gıdık: :gıdık:

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.455
Ama dikkat edebildiğim herseye dikkat ettim yumos cok az kullanılırım sadece yumusatsın diye evde camasır kurutmamaya, toza dikkat ediyorum
Ben mecbur evde kurutuyorum he o da eve toz yayıyor :( robot birazda o yüzden aldım

Seçilmiş

Güllerin savaşı
Tepki
12.752
Ben deterjanlara beyaz sirke kullanıyorum hem deterjan tozu olmuyor hemde koku yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar