HobaaaBugün güne gittim
Menümu yazmak içimden gelmiyor
İyiki aklıma geldi![]()
Harika iş çıkarmışsin valla kaptanım
Bilmiyorum canım valla o yoktu listede onu almadımHe kııız . Bu arada hala hatırlamadım ben o gün sen bize özel attığın gün black mı yazmıştı kim yazmıştı bana. İnstagram hesabımı verdim ordan yazarsın bana bizimle gelmek istersen diye . Hatırlayamamak sinirimi bozuyor.
Ben o gün özellikle özel mesajı açtım . Yoksa yazamicaktınız banaİyiki aklıma geldi![]()
![]()
aklımı seveyim
Biliyorum. Ben benim özele yazan ama listede olmayan kişiyi hatırlamaya çalışıyorum. Yazan kişi listemizde de yoktuBilmiyorum canım valla o yoktu listede onu almadım
Acil durumduBen o gün özellikle özel mesajı açtım . Yoksa yazamicaktınız bana) ama sıkıntı yok özlem ve nesli vardı benim instagram da
)) onlar haber verirdi
Yok canım bana yazmadin hesabı sadece başka sayfa açılırsa filiz abla cagirirsa gidelim dedin haber içinde olalım dedik sonra boommSen miydin yoksa o hatırlayamadığım ?
Seni gördüm çok çooooook iyi oldum instada feyste aradık ama bulamadık şükür sen buldun biziHoşbulduk abla ya nasılsın kız
Evet ya bak Elif'i de arıyorum yok bulamadım inşallah dönerSeni gördüm çok çooooook iyi oldum instada feyste aradık ama bulamadık şükür sen buldun bizi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kız o sensin o zaman işte . Özelde yazdım dimi instagram hesabımı verdim sana ?Yok canım bana yazmadin hesabı sadece başka sayfa açılırsa filiz abla cagirirsa gidelim dedin haber içinde olalım dedik sonra boomm
İlk bn ve klasik gittikYok canım bana yazmadin hesabı sadece başka sayfa açılırsa filiz abla cagirirsa gidelim dedin haber içinde olalım dedik sonra boomm
Ya bu hafta kötü başladı kötü gitti napim. Yarın memlekete gidiyorum. Orda tam diyet yapamam ama en azından mantıklı şeyler yedim. Anacığım yapar bana
Nesli ve filiz ablanın hesabını tahmin ediliyordum ama emin olamadım sonra baktım filiz nesliyi takip ediyor bunlar dedim sonunda burdayiz işteSeni gördüm çok çooooook iyi oldum instada feyste aradık ama bulamadık şükür sen buldun bizi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yokmusun yaniYa bu hafta kötü başladı kötü gitti napim. Yarın memlekete gidiyorum. Orda tam diyet yapamam ama en azından mantıklı şeyler yedim. Anacığım yapar bana
Akıllı ögretmenim benimNesli ve filiz ablanın hesabını tahmin ediliyordum ama emin olamadım sonra baktım filiz nesliyi takip ediyor bunlar dedim sonunda burdayiz işte![]()
Ne kadan önemliyim bak bi susmayak dedim fişimi çektiler hemen o günde şarjım doluydu ama genede gittimİlk onu seçtiler
Ne kadan önemliyim bak bi susmayak dedim fişimi çektiler hemen o günde şarjım doluydu ama genede gittim![]()