Hazalın yeni dünyası
Daimi Üye
Yok canım yazamadın gittik hepimiz en azından yazdiysan da görmedimKız o sensin o zaman işte . Özelde yazdım dimi instagram hesabımı verdim sana ?
He ama klâsik iyi dedi haİlk bn ve klasik gittik

Yok canım yazamadın gittik hepimiz en azından yazdiysan da görmedimKız o sensin o zaman işte . Özelde yazdım dimi instagram hesabımı verdim sana ?
He ama klâsik iyi dedi haİlk bn ve klasik gittik
O zaman he yazdım da sen göremeden atmışlarYok canım yazamadın gittik hepimiz en azından yazdiysan da görmedim
He ama klâsik iyi dedi ha
Onada ulaşsak rahat edicemYok canım yazamadın gittik hepimiz en azından yazdiysan da görmedim
He ama klâsik iyi dedi ha
Ahh derya ahO zaman he yazdım da sen göremeden atmışlar))
O da olur inşallah abla.nerde yaşıyorduOnada ulaşsak rahat edicem
Sağol canımAnladım geçmiş olsun kuzuya
Geçmiş olsun ablacım
Bunu bana değil bence hakedenlere vurAhh derya ah
Istanbuldan köye tasinmisti kocaelimi valla nebilimO da olur inşallah abla.nerde yaşıyordu
Ne kadan önemliyim bak bi susmayak dedim fişimi çektiler hemen o günde şarjım doluydu ama genede gittim![]()
Sen anladinBunu bana değil bence hakedenlere vur)) o gün vakit yoktu acilen instagram verim dedim ne olur ne olmaz sonra hepimiz yok olduk zaten
))
Bende taktım simdiHayde bitti şarj gidiyom kıııııııı![]()
![]()
Körler sağarlar diyoduk biz onaiste ne alakaysa osuruktan nem
Heeee sanki o kadar önemlilerdide bizde sürekli milleti konuşucaktıkiste ne alakaysa osuruktan nem
Evet öyle diyorduk pekte güzel agirliyorlarKörler sağarlar diyoduk biz ona
Ayırdıklarını sansınlarHeeee sanki o kadar önemlilerdide bizde sürekli milleti konuşucaktık
Şimdi keşke bir görseler bizi ayırmışlarmı yoksa dahada birbirimize bağlamışlarmı
Yok şekerim şeytanlar ve yağverleri diyelimKörler sağarlar diyoduk biz ona
Şuralardan bir yerlerden izleseler de görseler bize ne olmuş @Elif_Eylul nereye biz orayaAyırdıklarını sansınlar
Görüyorlardır