MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Adnan ile ne zaman evlendimKendine gel ziyagil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adnan ile ne zaman evlendimKendine gel ziyagil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha benim de enerjim düştü şuan@Elif_Eylul, ya iyiyim de hiç bir şey yapasım yok böyle uyumak yatmak istiyorum. Hayat enerjim yok gibi ne biliyim tuhaf
Öyledir öyledirKeşke öyle olsa maalefes![]()
Bilmiyorum ki 2 haftayı geçik bu moddayım, böyle bir şey de yok. Sanırım havalardan, kış mevsimini hiç sevmiyorumAha benim de enerjim düştü şuanNiye ne oldu
Kalın kalın kazaklar minnoş minnoş salaş kıyafetleri de sevmiyorsunBilmiyorum ki 2 haftayı geçik bu moddayım, böyle bir şey de yok. Sanırım havalardan, kış mevsimini hiç sevmiyorum
Bende öyleyim canım ağzının sanki hiç tadı yok ne yesem hiç yani insan çikolata yerken bile tad almaz mi yaBilmiyorum ki 2 haftayı geçik bu moddayım, böyle bir şey de yok. Sanırım havalardan, kış mevsimini hiç sevmiyorum
Kalın kalın kazaklar minnoş minnoş salaş kıyafetleri de sevmiyorsunböyle düşün birde . Belki biraz modun yükselir .
he aynen bir şey zevk vermiyorBende öyleyim canım ağzının sanki hiç tadı yok ne yesem hiç yani insan çikolata yerken bile tad almaz mi ya
Ne güzel kıçın üşümez al al
Günaydın
Günaydın
Günaydın canım![]()
![]()
![]()
İnşallah hep birlikte toparlanalim
he aynen bir şey zevk vermiyor
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Yediklerin cuma ödülümü
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım Afiyet olsun
evet evet evetİnşallah hep birlikte toparlanalim
Sakın bırakma kendini. Ya ben de kış aylarını çok seviyorum. Soba sıcağı vs aşırı sevdiğimden olabilir bilmiyorum. O yüzden yardımcı olmak isterim. Kış aylarının ferahlatıcı aydınlatıcı ve soğuk görünen sıcak yüzüne iyi bakmanı sağlayabilirim. Sağlığımız için soğuk havanın ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yoktur heralde . Kış günlerinin yüzümüze verdiği aydınlık ve güzelliği düşün. Bence biraz bunun üzerine giderseniz kış aylarını hepiniz seversiniz. Enerjinizi yüksek tutun
he aynen bir şey zevk vermiyor
Kaç litreSabah limonlu su içtim diye 4 keree çişe gittim . Hihihihihihhiiiiiiiiu
1 kupa bardağı sadece kızKaç litre
Belki bu evde ilk kışım diye garipsedim. Yazın sıcak oraya buraya derken anlamadım bir şey herhalde. Eski evde tabii 5 kişiydikSakın bırakma kendini. Ya ben de kış aylarını çok seviyorum. Soba sıcağı vs aşırı sevdiğimden olabilir bilmiyorum. O yüzden yardımcı olmak isterim. Kış aylarının ferahlatıcı aydınlatıcı ve soğuk görünen sıcak yüzüne iyi bakmanı sağlayabilirim. Sağlığımız için soğuk havanın ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yoktur heralde . Kış günlerinin yüzümüze verdiği aydınlık ve güzelliği düşün. Bence biraz bunun üzerine giderseniz kış aylarını hepiniz seversiniz. Enerjinizi yüksek tutun![]()
Tabi onun etkisi de var çalışıyorsun da evde vakit geçiremiyorsunBelki bu evde ilk kışım diye garipsedim. Yazın sıcak oraya buraya derken anlamadım bir şey herhalde. Eski evde tabii 5 kişiydik