Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
Bilmiyorum ki 2 haftayı geçik bu moddayım, böyle bir şey de yok. Sanırım havalardan, kış mevsimini hiç sevmiyorum
Kalın kalın kazaklar minnoş minnoş salaş kıyafetleri de sevmiyorsun :( böyle düşün birde . Belki biraz modun yükselir .

MisshayaLet

❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Tepki
27.473
Bilmiyorum ki 2 haftayı geçik bu moddayım, böyle bir şey de yok. Sanırım havalardan, kış mevsimini hiç sevmiyorum
Bende öyleyim canım ağzının sanki hiç tadı yok ne yesem hiç yani insan çikolata yerken bile tad almaz mi ya :hımm:

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.724

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
:mavis::mavis:

he aynen bir şey zevk vermiyor
Sakın bırakma kendini. Ya ben de kış aylarını çok seviyorum. Soba sıcağı vs aşırı sevdiğimden olabilir bilmiyorum. O yüzden yardımcı olmak isterim. Kış aylarının ferahlatıcı aydınlatıcı ve soğuk görünen sıcak yüzüne iyi bakmanı sağlayabilirim. Sağlığımız için soğuk havanın ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yoktur heralde . Kış günlerinin yüzümüze verdiği aydınlık ve güzelliği düşün. Bence biraz bunun üzerine giderseniz kış aylarını hepiniz seversiniz. Enerjinizi yüksek tutun :ponpon: :kaalp::kahve:

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.724
Sakın bırakma kendini. Ya ben de kış aylarını çok seviyorum. Soba sıcağı vs aşırı sevdiğimden olabilir bilmiyorum. O yüzden yardımcı olmak isterim. Kış aylarının ferahlatıcı aydınlatıcı ve soğuk görünen sıcak yüzüne iyi bakmanı sağlayabilirim. Sağlığımız için soğuk havanın ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yoktur heralde . Kış günlerinin yüzümüze verdiği aydınlık ve güzelliği düşün. Bence biraz bunun üzerine giderseniz kış aylarını hepiniz seversiniz. Enerjinizi yüksek tutun :ponpon: :kaalp::kahve:
Belki bu evde ilk kışım diye garipsedim. Yazın sıcak oraya buraya derken anlamadım bir şey herhalde. Eski evde tabii 5 kişiydik

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar