Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Sende aç bakım makyaj anlarsın senAy ben terki diyar ediyorum siteden herkesler topik açmış maşallah bi oraya koş bi buraya
Sende aç bakım makyaj anlarsın senAy ben terki diyar ediyorum siteden herkesler topik açmış maşallah bi oraya koş bi buraya
Bunu diyorum zaten tipe bak Allah sana sığındım çok komik yaAaa kız o yine iyi bizim lokmanı gördün mü
Bende sinir oluyorum bu adamaBunu diyorum zaten tipe bak Allah sana sığındım çok komik ya
Aşırı gıcık reelde yanıma gelse de ağzını yüzünü dağıtsamBende sinir oluyorum bu adama
Evet bakımı makyajı cok severim de dursun şimdilik topikSende aç bakım makyaj anlarsın sen
Bunu diyorum zaten tipe bak Allah sana sığındım çok komik ya
Valla aç bi ara bence özellikle cilt bakım şeysileri bende okurum paylaşırım bişilerEvet bakımı makyajı cok severim de dursun şimdilik topik
Bende o tuzağa düşüyorumEmoji koyuyorum sanıyorum çıkmadığını unuttum
2000 mesaj bu tipsiz olmamalıydıAaa kız o yine iyi bizim lokmanı gördün mü
Geçmiş olsun canm yaaHer ay bir kere kusmam lazım
Rahim filmi cekildi hic birşey yoktu eve geldikten sonra bir ağrı vurdu sonra da kusturdu
Açmak istersen aç canım ben şimdilik açamam ev çoluk çocuk okul derken vakit kalmıyor pek banaValla aç bi ara bence özellikle cilt bakım şeysileri bende okurum paylaşırım bişiler
2000 mesaj bu tipsiz olmamalıydı![]()
hqh vay be bizim enişte 2000 mesajda duruyor
))
Oooo tebrikiş çikiletaaa tebrikişşşşşAaa kız o yine iyi bizim lokmanı gördün mü
Ay Derya sus ya sesli güldürüyorsun beni oysaki kolay kolay gülmem2000 mesaj bu tipsiz olmamalıydı![]()
hqh vay be bizim enişte 2000 mesajda duruyor
))
Sen ne zaman açarsan o zaman bakarız onuda sen açarsın bacum bekliyoruz bizAçmak istersen aç canım ben şimdilik açamam ev çoluk çocuk okul derken vakit kalmıyor pek bana
Bi üstüne dursam çok iyi olur aslında sivilceli bi yüzüm var kremlerde var vaktim olmuyor çok
Şu bakışlar için açarım ama şimcik değilSen ne zaman açarsan o zaman bakarız onuda sen açarsın bacum bekliyoruz biz
Ay Allah'ım ya başını sağ olsun kuzumMenü
Sabah 1.5 poğaça ev yapımı
Öğlen 2 küçük dilim fırında makarna
Ara 2 kurutulmuş Trabzon hurması
Akşam bol salata az patates kızartması
Biraz saçma şeyleri bir arada tükettim bugün farkındayım.
@Elif_Eylul
Bu arada eşimin dedesi vefat etti. Yaşlı başlı adamı iş yerinde vurup öldürmüşler. Gidicez mi napicaz belli değil yazamazsam ondandır bilin ki.
TamamdırŞu bakışlar için açarım ama şimcik değil