Elif_Eylul
Daimi Üye
- #1.141
5derece burasiBizde hava coookguzel harika bı güneş var.ogle aradı yürüdüm sadece üzerimde önlük vardı hirkami bile cikarttim
5derece burasiBizde hava coookguzel harika bı güneş var.ogle aradı yürüdüm sadece üzerimde önlük vardı hirkami bile cikarttim
Yok canım benim daha onun yarisiProfil deki senmisin fit kadin
İlk gördüğümde ben de sormuştum
Kendisi degilmi
Evet bugün hava çok soğukBir soğuk var dondum okula gidip gelen kadar
Doğum günü kutlu olsun kardeşinin nice mutlu yillaraBugün kardeşimin doğum günü ona akşama sürpriz yapacağım çağırdım kuzenleri hava buz dışarı çıkılacak gibi değil kıza siparişleri yazdım alıp getirecek akşama pasta ıvır zıvır gene gözüme girecek
Özel mesaj attim bakalim geri döner belki görürse
Doğum günü kutlu olsun kardesininBugün kardeşimin doğum günü ona akşama sürpriz yapacağım çağırdım kuzenleri hava buz dışarı çıkılacak gibi değil kıza siparişleri yazdım alıp getirecek akşama pasta ıvır zıvır gene gözüme girecek
Güzelmiş güle güle kullan canım@Maya91
Bu şekilde. Ayrıca şarjı gerçekten çok iyi gidiyor normalde nasıl bilmiyorum ama dün akşam şarj ettim şu an %99
Arkadaki bebeye bakan bi ben olamam yatıp yuvarlanıyor mu@Maya91
Bu şekilde. Ayrıca şarjı gerçekten çok iyi gidiyor normalde nasıl bilmiyorum ama dün akşam şarj ettim şu an %99
Bende gördüm genelde yerde yatıp yuvarlaniyorlar o dönemArkadaki bebeye bakan bi ben olamam yatıp yuvarlanıyor mu
Sağol canım seninkilerinde doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu bol paralı yaşlarDoğum günü kutlu olsun kardesinin
Bende kizlara yarın yapicam
Tesekkur ederim yardimcı olurlarsa sevinirim