Elif_Eylul
Daimi Üye
- #1.161
TeşekkürlerSağol canım seninkilerinde doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu bol paralı yaşlar

TeşekkürlerSağol canım seninkilerinde doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu bol paralı yaşlar
10,000 tamam
O zaman sıkı dur geliyoooor 1594 adım benim
1.750 Bn daha
ben de hep oturdum. 252 adım![]()
![]()
yemeğe çıkıcam şimdi biraz artar
Daha 5000 deyim öğlen arası yürüdüm geldim bide
Ay benim daha 4716000 de benden
Dün Trabzon 17 dereceydi yazdan kalma bir gün gibiydi. Erzurum bugün 6 derece.5derece burasi
Teşekkürler efenimGüle güle kullan canim
TeşekkürlerGüzelmiş güle güle kullan canım
Ya evet güya emerken uyuyacaktı ayılıp ortalığa düştüArkadaki bebeye bakan bi ben olamam yatıp yuvarlanıyor mu
Bir deneyim şansımi yapabilirsem listeyi aticam
İsim | Baslangic | son kilo | |||||
Bugün gibi bişey mi yapcan
İsim Baslangic son kilo
500 olaydı bariAy benim daha 471
Dün Trabzon 17 dereceydi yazdan kalma bir gün gibiydi. Erzurum bugün 6 derece.
Teşekkürler efenim
Teşekkürler
Ya evet güya emerken uyuyacaktı ayılıp ortalığa düştü
Yapcam canim simdiBugün gibi bişey mi yapcan
evet şarj yönünden xiaomi iyi yaa. bileğin ince di mi kötü durmamış. Güle güle kullan@Maya91
Bu şekilde. Ayrıca şarjı gerçekten çok iyi gidiyor normalde nasıl bilmiyorum ama dün akşam şarj ettim şu an %99
Ne bileyim ben de anlamadım öyle aşırı oturmadim ama demek ki oturmusum500 olaydı bari
benim anca 578 oldu, yemekhaneye gittim geldimNe bileyim ben de anlamadım öyle aşırı oturmadim ama demek ki oturmusum
Ya evet bileğim çok ince benim ondan korkuyordum. Daha küçük olsun isterdim ama bu sefer de ekrandan bişe anlamican. Bence de iyi oldu sevdim. Çok sağol.evet şarj yönünden xiaomi iyi yaa. bileğin ince di mi kötü durmamış. Güle güle kullan
Güle güle kullan canımYa evet bileğim çok ince benim ondan korkuyordum. Daha küçük olsun isterdim ama bu sefer de ekrandan bişe anlamican. Bence de iyi oldu sevdim. Çok sağol.
Ay ben bu saati alınca adım sayım çok çıkacak sanıyordum ama hiç öyle olmadı tüh. Hakikaten hareketsiz yaşıyoruz demek kibenim anca 578 oldu, yemekhaneye gittim geldim
Çok teşekkür ederimGüle güle kullan canım
Benim ki de bunun ince modellerindenYa evet bileğim çok ince benim ondan korkuyordum. Daha küçük olsun isterdim ama bu sefer de ekrandan bişe anlamican. Bence de iyi oldu sevdim. Çok sağol.
Bide wc yapbenim anca 578 oldu, yemekhaneye gittim geldim