ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Gece uyuyamadım topladım yatdımHadi git az evi toparla
Gece uyuyamadım topladım yatdımHadi git az evi toparla
Bende gidip tartılayım bariHadi ben gidiyorum, siz de gidin![]()
SayendeAyy çıldırdı![]()
![]()
![]()
![]()
Yaaa admini bulup bi liste verelim eksikleri tamamlar belkiKaç sayfa gecmisten geliyorum ohaaa burda engellemede yok
Artın çok değil iyiymiş@Elif_Eylul 92.70 şuan kilom önceki hafta 93.10 muydu bişey ama geçen cuma 92,50 dum
Aaa ne kadar aldın çook merak ediyorumBende gidip tartılayım bari
Aa ben naptım yavSayende
Yaaa admini bulup bi liste verelim eksikleri tamamlar belki
Artın çok değil iyiymiş
İnşallah kaptanımGünaydın kızlar çok güzel tartılar var
Yeni listeye eklicem eksilerek gitmek umuduyla
Vay be tütüüttü maşallahGece uyuyamadım topladım yatdımişsizim yani
İnşallah görürsün 91Dün keto sayesinde bu cuma hedefim 91 inşallah 10 gün kaybettik boşuna he
Eskiye dönüp bakmıcam yenilerini kaydedelim@Elif_Eylul 92.70 şuan kilom önceki hafta 93.10 muydu bişey ama geçen cuma 92,50 dum
Tamam dir canimEkli dosyayı görüntüle 37449 en son 57.7 galiba
Ya şöyle oldu şimdi benim akciğer sıkıntım olduğu için benim en öncelikli kriterim oksijen değeri ölçen bir tane olmasıydı ben de bu gelende yok diye biliyorum hemen iade edicem dedim. Adamları aradık sorduk bunda da varmış fiyatları da çok yakın özellik olarak da neredeyse bir farkları yok. Dedim o zaman ne anlamı var gönder bir daha al uğraşmayayım kullanıyorum yani.@serenajp sen saati iade ettin mi?
Güle güle kullan canımYa şöyle oldu şimdi benim akciğer sıkıntım olduğu için benim en öncelikli kriterim oksijen değeri ölçen bir tane olmasıydı ben de bu gelende yok diye biliyorum hemen iade edicem dedim. Adamları aradık sorduk bunda da varmış fiyatları da çok yakın özellik olarak da neredeyse bir farkları yok. Dedim o zaman ne anlamı var gönder bir daha al uğraşmayayım kullanıyorum yani.
Günaydın bu arada