Elif_Eylul
Daimi Üye
- #100.981
Genemi be aGünaydıngece su içmeye bile kalkamadım

Genemi be aGünaydıngece su içmeye bile kalkamadım

Sağol canım iyi ki

Muayyen gününde değil misin?Günaydıngece su içmeye bile kalkamadım
Bahar alerjisi mevsim geçişi geçmiş olsunIyi canım suratı darbeyi atlattı a
Dün doktora götürdüm alerjisi azmis gece 2den sabah 6ya kadar oturduk birlikte,100 200 gecmistir hapsurmasi gözleri burnu akiyor rapor verdi dünden beri evde
Öyle demisti enson evetMuayyen gününde değil misin?
Sağol canimBahar alerjisi mevsim geçişi geçmiş olsun
Aft olmasın karbonatlı suyla sil canım geçerBenim kız bugün iyi şükür gece hiç uyumadık, ağzında sivilce gibi bişe çıkmış sanırım ondan mızıkladı hep çok ağladı kulaklarım ağrıyor
1 gün sürdüyseÖyle demisti enson evet

Çok şükür iyi canım dün evdeydi bugün okula gitti
Eveet ama oruçlu gibiyim kız ben yiyip içmiyorum sonra şeyim bozuluyorMuayyen gününde değil misin?

Evet1 gün sürdüyse
Ya da öyle de oruç tutuyor bacı

Kocam bilmiyor henüz1 gün sürdüyse
Ya da öyle de oruç tutuyor bacı

küsüyor hemen 
Neyin bozuluyorEveet ama oruçlu gibiyim kız ben yiyip içmiyorum sonra şeyim bozuluyor
Manyaksın sen aKocam bilmiyor henüzküsüyor hemen

Oluyor canım valla genelde kabul etmem ama yakın arkadaşım kendisiVala o saate misafir mi olurmusiyi kafanız çekiyor, ertesi gün okul mesela çocuk uyku saatleri var falan anlayışsız insanda çok
Geçmiş olsun canımBenim kız bugün iyi şükür gece hiç uyumadık, ağzında sivilce gibi bişe çıkmış sanırım ondan mızıkladı hep çok ağladı kulaklarım ağrıyor
Geçmiş olsun canımIyi canım suratı darbeyi atlattı a
Dün doktora götürdüm alerjisi azmis gece 2den sabah 6ya kadar oturduk birlikte,100 200 gecmistir hapsurmasi gözleri burnu akiyor rapor verdi dünden beri evde
Sağol canim sanada gecmis olsunGeçmiş olsun canımay bu alerjileri ne yapıcaz ya bende öyleyim iki gündür