Elif_Eylul
Daimi Üye
- #100.961
@Bitterçikilata doğum günü çocuğu nerdesin a

Evde nerde olcam@Bitterçikilata doğum günü çocuğu nerdesin a

Taşınmayı mı düşünüyorsunYok kız yazdırmadım taşınırsam diye istanbula
Kocanla küstün enson barıştınızmi kutlu canızmi heeeeEvde nerde olcam
2-3 gün sonra barıştıkKocanla küstün enson barıştınızmi kutlu canızmi heeee
Ooo afiyet olsun canım2-3 gün sonra barıştık
Heee parti verdik
Dışarı iftara gittik
Oo afiyet olsun canım benim2-3 gün sonra barıştık
Heee parti verdik
Dışarı iftara gittik
Evet ama agustos gibi falan bakalım hayırlısı denk getirebilirsek tabi istedigimiz gibi kiralar uçmuşTaşınmayı mı düşünüyorsun
Teşekkür ederim canımOoo afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımOo afiyet olsun canım benim
İnşallah gönlüne göre olsunEvet ama agustos gibi falan bakalım hayırlısı denk getirebilirsek tabi istedigimiz gibi kiralar uçmuş
Geçmiş olsun canım. Kızımın okulunda su çiçeği görülmüş 9 kişi hastalanmışBnm kız hasta ateşi var onla uğraşıyorum
Ay yok ama akşam arkadaş ile eşi geldi çaya saat 9 geçmişti 12 den sonra gittiler@AystLL misafirden kendini kaybetti heralde bol bol yemek yap millete a
Doğum günün kutlu olsun canımÇok teşekkür ederim canım
Vala o saate misafir mi olurmusAy yok ama akşam arkadaş ile eşi geldi çaya saat 9 geçmişti 12 den sonra gittiler
Bnm kız hasta boğaz enfeksiyonu olmuş ateş vardı şükür düştü
Geçmiş olsun canom, benim kızında var biraz ateşi bugün çok huysuz ağzıma tükürdü vala
geçmiş olsun kızlaar. @Elif_Eylul eylüşe de geçmiş olsun şimdi nasıl bebeler ?Sorma abla eşimin amcası gile iftar yardımına gidiyordum 2 gün üst üste baya yoğundum +oğlan ishal olmuş onunla uğraşıyorum
Ben de dün oldumMarabayın ben elendim muayyen günümdeyim

Benim kız bugün iyi şükür gece hiç uyumadık, ağzında sivilce gibi bişe çıkmış sanırım ondan mızıkladı hep çok ağladı kulaklarım ağrıyor
Iyi canım suratı darbeyi atlattı a