tabi bende döne döne yıkanmak için yaptırdım orayı zaten ohhhhİki kisi sığmalıelinde halay mendiliyle nasıl dönersin yoksaa kocanın etrafında teey teeeyy teeey
tabi bende döne döne yıkanmak için yaptırdım orayı zaten ohhhhİki kisi sığmalıelinde halay mendiliyle nasıl dönersin yoksaa kocanın etrafında teey teeeyy teeey
Öyle canımaraba her zaman lazım valla onsuz olmuyor masraf çokmuş ama bunda da vardır bir hayır
Dur ben buna 2 saat gülcemtabi bende döne döne yıkanmak için yaptırdım orayı zaten ohhhh![]()
![]()
![]()

konuşturma kız o zaman çatlakDur ben buna 2 saat gülcem
okul uzak olunca zor oluyor küçük kızın okulu 3km bize servise veriyoruz Allahtan oradan geçen minibüs falan varÖyle canım
Allahtan iki araba var yoksa okula bile gidemez çocuklar
Kızz diline düştün zabaaaa kadar konuşurkonuşturma kız o zaman çatlak![]()
![]()
![]()
![]()

amannn alışkınız dillereKızz diline düştün zabaaaa kadar konuşur
Evet ya bizim 15 kmokul uzak olunca zor oluyor küçük kızın okulu 3km bize servise veriyoruz Allahtan oradan geçen minibüs falan var
15 km çokmuş yaaa. Bizim yürüyerek zor oluyor tam hastane tarafı karşıdan karşıya geçmesi ayrı güzergah ayrı hepsi biraz zorlu yollarEvet ya bizim 15 km
Bizim okul önüne güzergah yok yakında metrobüs var 20 dk yürümek lazım küçükle olmaz
Bn araç kullanmasaydık mecbur bizde servise verecektik
Çok dolanmasın rahat gidip gelsinler diye biz götürüp getiriyoruz
Kızın geçen sene okulu da 3 km’di yürüyerek bile gidilirdi rahattı
9 da ders başlıyor 8 de çıkıyoruz evden15 km çokmuş yaaa. Bizim yürüyerek zor oluyor tam hastane tarafı karşıdan karşıya geçmesi ayrı güzergah ayrı hepsi biraz zorlu yollar
aynen canım bizimde öyle 9 da ders başlıyor 8e on kala biniyor servise 3 te evde oluyor9 da ders başlıyor 8 de çıkıyoruz evden
Trafikten anca
Vardır bunda da bir hayır canım cana geleceğine mala gelsin sıkmayın canınızıKocam beyin arabaya 100 bin üstü masraf çıkarmış
Cumaya kadar arabası yok
Bnmkiyle idare etcek bakalım
Öyle canım Bnde aynısını dedim eşimeVardır bunda da bir hayır canım cana geleceğine mala gelsin sıkmayın canınızı
Rabbim kazadan korusun yapıcak bisey yok canım o para sizden çıkması gerekiyormuşÖyle canım Bnde aynısını dedim eşime
Yolda kaldık eşimin arabası motor arızası verdi
Çekici bekliyoruz
Benimde kiz gitmedi okula karni agriyormus
Ahmette gripli babasinla dr gitti bende hastayim
geçmiş olsuun kızlarrbende iki gündür ufak kızı göndermıyorum dun ateşi vardı bugun daha ıyı

Sarımsak yutDetoks suyunda limon vardi tansiyon yerlerde a