Niye makyaj yapmıyorsunyok canım makyaj yapmıyorum kim bilir en son ne zaman yaptım makyaj yok ondan değil avene diye
Allah bereket versin:nazar2tane seccade var dısarıya yapilcak elimdeki pikeyi bugün bitirmeye çalışçam gideyim ben
bende evi toplayım çocuklar okuldayken2tane seccade var dısarıya yapilcak elimdeki pikeyi bugün bitirmeye çalışçam gideyim ben

Maşallah maşallahNiye makyaj yapmıyorsunhamamda kocana oryantal dilber dansı yapmadınmı aaa
yaptım her girdiğim de yapıyorum oynamadan olmuyorNiye makyaj yapmıyorsunhamamda kocana oryantal dilber dansı yapmadınmı aaa
Kocam beyin arabaya 100 bin üstü masraf çıkarmış
Cumaya kadar arabası yok
Bnmkiyle idare etcek bakalım
Eee hamam banyonu boşa yapmadın zaaryaptım her girdiğim de yapıyorum oynamadan olmuyor

yaaa Allah beterinden korusunKocam beyin arabaya 100 bin üstü masraf çıkarmış
Cumaya kadar arabası yok
Bnmkiyle idare etcek bakalım
He kız sorma baya motorda sıkıntı çıkmışouuuy çokmuş kızzz Allah kolaylık versin
normal banyo küçücüktü boşuna büyütmedikEee hamam banyonu boşa yapmadın zaar
Öyle canım aynısını dedimyaaa Allah beterinden korusun
Bizimde yazın aynısı oldu bizede sağlam girmişti vala aralıktada muayne zamanı üffHe kız sorma baya motorda sıkıntı çıkmış
Okul çıkışı onu da alcam metroyla yarı yola gelcek
Görünmüyorsana ifade çıkarttırdım bak
İki kisi sığmalınormal banyo küçücüktü boşuna büyütmedik![]()
![]()
![]()
![]()
elinde halay mendiliyle nasıl dönersin yoksaa kocanın etrafında teey teeeyy teeey 
araba her zaman lazım valla onsuz olmuyor masraf çokmuş ama bunda da vardır bir hayırÖyle canım aynısını dedim
İyi ki okula giderken yolda kalmadık
Eve yakın yerde değil ki yaya gidip arabayı alıp geleyim
Rabbim can sağlığı versinBizimde yazın aynısı oldu bizede sağlam girmişti vala aralıktada muayne zamanı üff
Tabi orası öyleRabbim can sağlığı versin