Elif_Eylul
Daimi Üye
- #86.341
Butluyuz ama mutlu değiliz be abla![]()
Sizede yaranılmıyor beeeeeButluyuz mutsuz ve butsuz burslu olsak keşke
Butluyuz ama mutlu değiliz be abla![]()
Sizede yaranılmıyor beeeeeButluyuz mutsuz ve butsuz burslu olsak keşke
Tamam2 gün önce gece günooooo demiştim demiyorum heee
Aa yok demedi vallah. Ben kendime Bestlak kullanmıştım ilk dönemlerOdaya çocuk doktoru geliyor kontrol için o veriyor canım probiyotiği, birde anne içinde suya damlatmalı vitamin falan veriyorlar
Yok vallah belki bağırsakları iyi çalışıyor diye mi vermediYenidoğana veriyorlar diye hatırlıyorum unuttum herşeyi
Ne gibi maceralarMaceralı olabiliyor.
Demekki butlada saadet olmuyormuşSizede yaranılmıyor beeeee
Sizin için saadet nedir aDemekki butlada saadet olmuyormuş![]()
![]()
Bağırsaklar ve bağışıklık içinnAa yok demedi vallah. Ben kendime Bestlak kullanmıştım ilk dönemler
Yok vallah belki bağırsakları iyi çalışıyor diye mi vermedi
Ne gibi maceralar
Bizde Saadet bayan ismiSizin için saadet nedir a
Benim için bir bayan ismi a
Probiyotikler, bebeklerin bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkiler yaratır. Bebeklerin bağışıklık sistemi, doğumdan itibaren gelişmeye başlar ve bu süreçte probiyotikler önemli bir rol oynar. Probiyotikler, bağırsaklardaki yararlı bakterilerin sayısını artırarak bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkıda bulunurAa yok demedi vallah. Ben kendime Bestlak kullanmıştım ilk dönemler
Yok vallah belki bağırsakları iyi çalışıyor diye mi vermedi
Ne gibi maceralar
Seninde taze anneAnneler günümüz kutlu olssuuunn
Gidince sorayım ctesi 2 ay kontrolüne gidicezBağırsaklar ve bağışıklık içinn
Taze anne seninde günün kutlu olsunAnneler günümüz kutlu olssuuunn
Bi bildiğim parti ismi ama ilişiğim yok siyasiyleSizin için saadet nedir a
Benim için bir bayan ismi a
Bende vermedim hiç bitek d vitamini kullandıkProbiyotikler, bebeklerin bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkiler yaratır. Bebeklerin bağışıklık sistemi, doğumdan itibaren gelişmeye başlar ve bu süreçte probiyotikler önemli bir rol oynar. Probiyotikler, bağırsaklardaki yararlı bakterilerin sayısını artırarak bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkıda bulunur
Böyleymiş
Bize kim yaranmış sen yaranasınSizede yaranılmıyor beeeee
Bn niye verdimBende vermedim hiç bitek d vitamini kullandık
Evet bana da şimdilik tek d vit verdi. 4. Ay da herhalde demire geçicezBende vermedim hiç bitek d vitamini kullandık