Elif_Eylul
Daimi Üye
- #55.141
Arkadaşa kahvaltiya gidiyoruz bayaaa kalabalik
Baya yicen yaniArkadaşa kahvaltiya gidiyoruz bayaaa kalabalik
Beni de al yanınaArkadaşa kahvaltiya gidiyoruz bayaaa kalabalik
Ayyy çokzel şeyler var heeBeni de al yanına
Aaaa tek ben kendim ve girip yazmayanlar
Mardin'e ikinci gidişim ama yok ya çok yere gitmedim iki senedir gidiyoz nere gidiyosak.Maşallah gezmedigin il kalmadi mardin falan
Günaydın canim gebiş nabersinGünaydın
of sorma ya başımda bi bela var
Hadiya neden kabul ettinof sorma ya başımda bi bela varkurtulabilsem rahatlıcam. bi tanıdık tatile gitti köpeğini bana bıraktı ama evde olmuyor ya
sıkıntılıyım çoook. Ders olsun bana bir daha asla kabul etmeyeceğim
salaklığım işte hayvanları seviyorum, ilk aldıklarında da tatile giderseniz bana bırakabilirsiniz dedim nezaketen baya ciddiye alındımHadiya neden kabul ettin
Lan senin alerjin varsalaklığım işte hayvanları seviyorum, ilk aldıklarında da tatile giderseniz bana bırakabilirsiniz dedim nezaketen baya ciddiye alındım. Eşim de hep köpek istiyordu, al sana köpek
bahçem ya da balkon olsa süper de bahçe, balkon yok işte
Bi daha nezaketen bişey deme mayalı ponçikellasalaklığım işte hayvanları seviyorum, ilk aldıklarında da tatile giderseniz bana bırakabilirsiniz dedim nezaketen baya ciddiye alındım. Eşim de hep köpek istiyordu, al sana köpek
bahçem ya da balkon olsa süper de bahçe, balkon yok işte
Çok sıcak yemek yaptım sabahtan
kedi köpeğe yokLan senin alerjin var
ayy bir daha iyilik yok kimseyeBi daha nezaketen bişey deme mayalı ponçikellahaaaa
Iyilik bende yaptimda kediye hâlaa besliyorum biktim artik atcam heekedi köpeğe yok
ayy bir daha iyilik yok kimseye