ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Aaaa biri kısa şişko gebismiş a
Aaaa biri kısa şişko gebismiş a
Günaydın kızçeler
Günaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
Nasılsınız bakem
Bende zarta zorta kalkar oldum hamile benmiyim anlamadim aGünaydın canım
İyiyim şükür uyumamak için kendimle direniyorum![]()
![]()
sen nasılsın
Hamile benim ama ben kalkamıyom bu işte bir terslik varBende zarta zorta kalkar oldum hamile benmiyim anlamadim a
Bende iyiyim gibi iste şükur
Benide yataktan biri dürtüyor sanki çok uyudun kalk bir bakıyorum saat daha sabahın körüHamile benim ama ben kalkamıyom bu işte bir terslik var![]()
![]()
Şükür çok şükür bu günümüze şükür
Bu islere ben girmemŞimdi mutfakla yatak odası toplanıcak toplayacaq bir baba yiğit aranıyor![]()
salonunda hafiften anası ağlıyor
![]()
Benide dürtüyorlar ama benimki kızBenide yataktan biri dürtüyor sanki çok uyudun kalk bir bakıyorum saat daha sabahın körü
Benim götümde uçan pirelerBenide dürtüyorlar ama benimki kız![]()
![]()
sabahın köründe kalkıyor
Nolcak işin bi ucundan tutsan dün eşim evde yalnız kaldı ben anneme gidince yemek yapmamıştım kendine bir şeyler hazırlamış mutfağın halini düşüne biliyormusunBu islere ben girmem
Canan@ÇikolataGözlüm isim düşündünüzmü
Aman mutfak deme,1gün annemde kaldım 2erkek napabilir mutfagı düşün sende,geldim bağardim kactılarNolcak işin bi ucundan tutsan dün eşim evde yalnız kaldı ben anneme gidince yemek yapmamıştım kendine bir şeyler hazırlamış mutfağın halini düşüne biliyormusun![]()
![]()
akşam geç geline kaldı işler
Daha düşünüyoruz var bi kaç isim kararlaştırınca söylerim
Aman mutfak deme,1gün annemde kaldım 2erkek napabilir mutfagı düşün sende,geldim bağardim kactılar