10 gündür yatıyor maşallah@sulisim yedin yattinmı naptın
Başla başla baya iyi geliyor stresi atıyor insan ister istemez doğum stresi sarıyorBattaniye örcekdim göya kızada bebişede hani benim heveslerimi kim çaldı
Lan kimler geldi kimler gecti10 gündür yatıyor maşallah
Bence cancan olcakBaşla başla baya iyi geliyor stresi atıyor insan ister istemez doğum stresi sarıyor
Eee cinsiyet ne zaman belli olacak
Kısmetse 13 ü tahlil için gidicem ultrasonada giricem gösterirse söylerim sizedeBaşla başla baya iyi geliyor stresi atıyor insan ister istemez doğum stresi sarıyor
Eee cinsiyet ne zaman belli olacak
Eşim kızıma hamile olduğumda erkek bebek görmüştü rüyasında ama kız olacak diyoduBen ruyamda erkek bebegı gördüm malum tersine çıkmazsa
Bu sene burda kimi hamile görsem erkekEşim kızıma hamile olduğumda erkek bebek görmüştü rüyasında ama kız olacak diyodu
Şimdide kız olacak diyor
Bende rüyamda ikiz görmüştüm ultrasona gitmiştim orda ikiz olduğunu söylemişti doktor
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin canimEşim kızıma hamile olduğumda erkek bebek görmüştü rüyasında ama kız olacak diyodu
Şimdide kız olacak diyor
Bende rüyamda ikiz görmüştüm ultrasona gitmiştim orda ikiz olduğunu söylemişti doktor
Aleyküm selam canim iyiyim sen nasilsin dicem iyi degilsin
Yapma ya ev sıkıntısı heryerde var inşallah bulursunuz tez vakitte
İnşaAllah kızlar Allah büyükİnşaAllah istediğiniz gibi bi ev bulursunuz canım kısa zamanda sıkma canını
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler hanımlar ne var ne yok deyin hele
Hadi bakalımBu sene burda kimi hamile görsem erkek
Erkek senesi
Bnde kız dedim ama totem Bnmki tersi olsun diye
Amin canımRabbim hayırlı evlat nasip etsin canim
Sormaaa 62 kiloya çıktım...istanbuldayiz...haftaya anamın evine donucem... inşallah orda accik kilo veririm...yoksa bu hızla eylüle kadar halim harap@sulisim yedin yattinmı naptın
Günaydın canımHayırlı geceler hanımlar ne var ne yok deyin hele
Aaa negüzel kilo alan biri daha aSormaaa 62 kiloya çıktım...istanbuldayiz...haftaya anamın evine donucem... inşallah orda accik kilo veririm...yoksa bu hızla eylüle kadar halim harap![]()
![]()
![]()
Sizlerde ne var ne yok
Günaydın canımGünaydın