Elif_Eylul
Daimi Üye
- #54.461
Sen kilo aldinmi be göbek falanBen varımsaa oooo oooo bu iş nanay hormonlarım çökertir siteyi![]()
![]()
![]()
Sen kilo aldinmi be göbek falanBen varımsaa oooo oooo bu iş nanay hormonlarım çökertir siteyi![]()
![]()
![]()
Onları bile yapamıyorum içime dert oluyor yiyince kaç gündür dikkat etmiyorum mutlumuyum hayır uyuyamıyorumda en sonunda doktora söyledim ilaç yazdı bana bakalım bugün uyuya bilecekmiyimÇok normal ye iç yat sende
Sende gizli hamilelik var benceBen hamile degilim ama senin gibiyim
Az sabır canimOnları bile yapamıyorum içime dert oluyor yiyince kaç gündür dikkat etmiyorum mutlumuyum hayır uyuyamıyorumda en sonunda doktora söyledim ilaç yazdı bana bakalım bugün uyuya bilecekmiyim
Nereye bakacağımı söyle sen bakıcamdaNebilimki baksana
Ben hep hamileyim aSende gizli hamilelik var bence![]()
![]()
bi baktır
![]()
![]()
![]()
İlk önce maşaAllah diyelim 60 olmuşumSen kilo aldinmi be göbek falan
Vallamı yarasin koçumaİlk önce maşaAllah diyelim 60 olmuşum![]()
![]()
YaramışVallamı yarasin koçuma
Aaa niye öyle erken lohusa stresine mi girdin yoksa tadını çıkar biraz rahat takıl çok normal bütün hormonlar tavanOnları bile yapamıyorum içime dert oluyor yiyince kaç gündür dikkat etmiyorum mutlumuyum hayır uyuyamıyorumda en sonunda doktora söyledim ilaç yazdı bana bakalım bugün uyuya bilecekmiyim
Bilmiyorum valla hormonların üzerine atıyorum ama anlamadım bende lohusalığıda düşünmüyor değilimAaa niye öyle erken lohusa stresine mi girdin yoksa tadını çıkar biraz rahat takıl çok normal bütün hormonlar tavan
Görmüştüm ben onuda neden tekrar acmis anlamadim@Elif_Eylul bu site sayfası açan bayramda da açmıştı silinmiş o konusu yenilemiş
Şimdiden onu düşünürsen ohoooo biraz meşgale bul kendine bebişe yelek hırka ör biliyorsan oyalar seni ağız me dili kenarı oyala bende çok işe yaramıştıBilmiyorum valla hormonların üzerine atıyorum ama anlamadım bende lohusalığıda düşünmüyor değilim
Bence sildi nkGörmüştüm ben onuda neden tekrar acmis anlamadim
GEne siler aBence sildi nk
Battaniye örcekdim göya kızada bebişede hani benim heveslerimi kim çaldıŞimdiden onu düşünürsen ohoooo biraz meşgale bul kendine bebişe yelek hırka ör biliyorsan oyalar seni ağız me dili kenarı oyala bende çok işe yaramıştı