Elif_Eylul
Daimi Üye
- #54.161
Ne zamandir istiyor para biriktiriyordu2 tane al![]()
birini bize yolla
Pembemi istiyosun mavimi a

Ne zamandir istiyor para biriktiriyordu2 tane al![]()
birini bize yolla
Selam canim nasılsın neler yaptınSelam kızlar koşuşturmaca içindeyim bir türlü dahil olamadım buraya
Ohh ohhh decatlon varda ordan al çok kaliteli oranınkilerKıza gidiyorum skoter almaya bayram parasinla
Selam canımSelam kızlar koşuşturmaca içindeyim bir türlü dahil olamadım buraya
Ne anlarim bende aldim bitane aOhh ohhh decatlon varda ordan al çok kaliteli oranınkiler
Bnm oğlandan kalma var kız biniyor hala
Napim dedem babam ve kardeşim yanıma geldi Erzurum'a onlarla birlikte Erzurum'dan Trabzon'a falan gittik. Dedemin milyon tane hastane işi var mı şükür acil bişe değil de yaşlılar her yerine didik didik bakılsın ister ya öyle. Et işleri falan filan ancak nefes alabildimSelam canim nasılsın neler yaptın
Siz neler ettiniz deyin hele var mı önemli şeyler ? Geçmiş yapamam gariiSelam canım
Bizde tatildeydik dün gece döndük bebem üşütük olmuş yığınla çamaşır var benden bu kadarNapim dedem babam ve kardeşim yanıma geldi Erzurum'a onlarla birlikte Erzurum'dan Trabzon'a falan gittik. Dedemin milyon tane hastane işi var mı şükür acil bişe değil de yaşlılar her yerine didik didik bakılsın ister ya öyle. Et işleri falan filan ancak nefes alabildim
Siz neler ettiniz deyin hele var mı önemli şeyler ? Geçmiş yapamam garii
Aman geçmiş olsun ya. Of şu an sinirimden ne edeceğimi bilmiyorumBizde tatildeydik dün gece döndük bebem üşütük olmuş yığınla çamaşır var benden bu kadar![]()
Bizde yaşlanınca öyle mi olcaz acep
Annenin düzenine karışmasalar olmuyor zaten uyku gelince çocuk sinyal veriyorAman geçmiş olsun ya. Of şu an sinirimden ne edeceğimi bilmiyorumya üç gün olmuştu sadece bir düzen oturttum çocuğun uykusunda diyordum. Bu öğlen bizimkiler tutturdu bunun uykusu var diye. Diyorum daha var uyku saatine. Erken yatırınca da olmuyor geç yatırınca da malum geç yatınca da gece uyumak bilmiyor. Milletin lafına uydum götürdüm uyutmak için 45 dk uğraştım tam uyksuu gelmediği için yarı uyur yarı uyanık emdi durdu. O sırada kendince dinlendi bıraktığım an da uyandı şimdi uyku saati de çoktan geçti dolanıyor ortada. Bu saatten sonra uyucak uyancak da gece bekle ki uyusun. Çok gerginim
DövmedimkiBeni ne dövüyosun beee
Pembiş olsun litfenNe zamandir istiyor para biriktiriyordu
Pembemi istiyosun mavimi a
Sagopasin canımBaşınız sağolsun canım
Aleyküm selam canım,iyiyim sen nasilsinSelamünaleyküm kızlar ,nasılsınız?
Bende iyim şükürAleyküm selam canım,iyiyim sen nasilsin
Aleykümselam canım iyilik senSelamünaleyküm kızlar ,nasılsınız?
Bende iyik şükür canımAleykümselam canım iyilik sen