Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Başınız sağ olsun canımYani yaşı 83 tü ama öyle yatalak falan değildi...1 gecede ishal olmuş zannetti bütün kan boşalmış vücutta...tedavi oldu ama iste..
7 gün hastanede kaldı vefat etti
Başınız sağ olsun canımYani yaşı 83 tü ama öyle yatalak falan değildi...1 gecede ishal olmuş zannetti bütün kan boşalmış vücutta...tedavi oldu ama iste..
Hicbir fikrim yok canim sulamaya gittik,kavun karpuz domatesleri,koķleri bile kalmamısKim yapıyor bunu sizin köyden biri kesin iyiden gözü kararmış
Hadi hosgeldiniz,nasıl.durdumu bebe bu seferBizde 22.30 da idi uçağımız erken uçakta yer varmış bizi aldılar geldik şükür Eve geçiş yolundayız
Çalıp kendine mi ekecek ne yapacakHicbir fikrim yok canim sulamaya gittik,kavun karpuz domatesleri,koķleri bile kalmamıs
Rabbim taksiratlarını af etsin inşaAllah canimYani yaşı 83 tü ama öyle yatalak falan değildi...1 gecede ishal olmuş zannetti bütün kan boşalmış vücutta...tedavi oldu ama iste..
Çok şükür bu sefer durdu uyumuştuHadi hosgeldiniz,nasıl.durdumu bebe bu sefer
Bidaha ekmicez canim,nedense bu sene hiç istemedim,karpuzlarimizi çalıyorlar diye,simdi fitkeleri calmislarÇalıp kendine mi ekecek ne yapacak
Eşin bu ara sık gitsin bakalım tarlaya ne olacak
Allah razı olsun canımBaşınız sağ olsun canım
Amin inşallah mekanı cennet olsun rabbim rahmetiyle muamele etsin...Rabbim taksiratlarını af etsin inşaAllah canim
Günaydın canımGünaydın dın dın
Uyandımda uyusam ne güzel olur beyin hep çalışıyorUykucular uyanınnn
Neler yedin sen anlat,gezdin gördünKürkçü dükkanına dönüldü yine erkenden kalktık bile
Yemedim çok ya 2 kilo almışım sanırım.Neler yedin sen anlat,gezdin gördün
Neden yemedin manyakmısın,ben olcaktım gömmüstüm ama beni çağarmadinkiYemedim çok ya 2 kilo almışım sanırım.
Milleti görseydin nasıl yiyordu tek çeşit yedim çoğunluk otelden çıkmadık ya çocuklar eğlensin diye
Kolay gelsin,evdede çıkıyor nasilsa hergün 2makinaÇamaşır mesaisi başladı