Elif_Eylul
Daimi Üye
- #53.881
Amin canim insaAllahRabbim kabul eylesin inşallah

Amin canim insaAllahRabbim kabul eylesin inşallah
Ohhhh tadını çıkarGünaydıınyarım saat yatakta keyif yaptımm. Şimdi aşağı inip kahvaltı ediceem
Günaydın
Günoşş
Günaydın güzel bir hafta olması dileğiyle
Günaydın kizlarGünaydıınyarım saat yatakta keyif yaptımm. Şimdi aşağı inip kahvaltı ediceem
Günaydın canimGünaydıınyarım saat yatakta keyif yaptımm. Şimdi aşağı inip kahvaltı ediceem
Burada sıcakAmaninnn ne sıcak heee
Gunaydinn nerelerdesiniz bakiimGünaydıınyarım saat yatakta keyif yaptımm. Şimdi aşağı inip kahvaltı ediceem
Sende hayir demeden gömdünOlan biteni diyim de duyun. Bir hemşire arkadaşım var Instagramda tatlı tarifleri falan veriyor evde yapıp çekip. Dün gece bana yazdı tatil için aralıklı yayınlayacak diye 5 pasta yapmış bugun de memlekete dönüyormuş bunları napcam elimde kalıcak alın bunlari yiyin dedi. 5 pasta verdi birini kahvaltıdan sonra kahve ile gömdük dedem de var yanımızda. Kalan dördü ile bqkisiyoruz a
Ye gari bayram zatenOlan biteni diyim de duyun. Bir hemşire arkadaşım var Instagramda tatlı tarifleri falan veriyor evde yapıp çekip. Dün gece bana yazdı tatil için aralıklı yayınlayacak diye 5 pasta yapmış bugun de memlekete dönüyormuş bunları napcam elimde kalıcak alın bunlari yiyin dedi. 5 pasta verdi birini kahvaltıdan sonra kahve ile gömdük dedem de var yanımızda. Kalan dördü ile bqkisiyoruz a
Yemiyor demek ki hiç yada yiyor almıyorKendini bir görseniz tığ gibi kızcağız öyle lezzetli şeyler yapıyor ki nasıl yemiyor onları hayret ettim
Burda yağış var az serinlediBurada sıcak
Ben yazlıktayımm canımmGunaydinn nerelerdesiniz bakiim
Aaa neguzel yazlik nerdeBurda yağış var az serinledi
Ben yazlıktayımm canımm
TekirdağdaAaa neguzel yazlik nerde
Ohaaaa bilmiyorudm,bizde şarköyluyüzTekirdağda