Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.532
Bugün gene bir olumsuzluk yaşadık,araba yıkatirken adamin birisi sataşti atlıcaktım adamin üstüne,hayırlısıyla bu aksam mevlit okunuyor Rabbim hayırsız herseyi üstümüzden kaldirsin
Sen niye atlıyorsun biraz sakin ol ya
Hadi inşallah

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.099
Sen niye atlıyorsun biraz sakin ol ya
Hadi inşallah
Hayır olay ne biliyomusun
Araba yıkamaya girdik biz indik,kimse yoktu bitane uyuz yaşlı birisi geldi kapri terlik var ayaginda,paspaslari yikarken paravanin ordan ayagina su gelmis,camurlanmis sonra,bilerek yapilan bisey olsa tamam,sen dedi araba yikamayi bilmiyorsun galiba dedi,olay patladi

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.532
Hayır olay ne biliyomusun
Araba yıkamaya girdik biz indik,kimse yoktu bitane uyuz yaşlı birisi geldi kapri terlik var ayaginda,paspaslari yikarken paravanin ordan ayagina su gelmis,camurlanmis sonra,bilerek yapilan bisey olsa tamam,sen dedi araba yikamayi bilmiyorsun galiba dedi,olay patladi
Bu yaşlılarda iyiden sapıtıyor bu ara dün bizde biraz yürüdük camiye girdik eşim namaz kıldı bnde bebeyi oyalıyorum ordan bi yaşlı camide oyun olmaz oyun oynayacaksanız çıkın diyor çocukları da camiden soğutuyorlar çocuk bi yere zarar vermiyor ki dert neyse hiç cevap vermedim çocuğu oyalamaya devam ettim.

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.099
Bu yaşlılarda iyiden sapıtıyor bu ara dün bizde biraz yürüdük camiye girdik eşim namaz kıldı bnde bebeyi oyalıyorum ordan bi yaşlı camide oyun olmaz oyun oynayacaksanız çıkın diyor çocukları da camiden soğutuyorlar çocuk bi yere zarar vermiyor ki dert neyse hiç cevap vermedim çocuğu oyalamaya devam ettim.
Herkes birbirine sataşmaya yer arıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar