Elif_Eylul
Daimi Üye
- #53.841
1saat önce yazdim hâlaaa kimse yok
Bebeyi uyuttum yeni girdim anca1saat önce yazdim hâlaaa kimse yok
1saat önce yazdim hâlaaa kimse yok
Nerelerde gezdin acabaBebeyi uyuttum yeni girdim anca
Hiiii bende anca oturuyorum valla,gelin falan gelcek kardesim çocuğu arefe bende kalcaklarBayram üstü herkes telaşlı
İBugün gene bir olumsuzluk yaşadık,araba yıkatirken adamin birisi sataşti atlıcaktım adamin üstüne,hayırlısıyla bu aksam mevlit okunuyor Rabbim hayırsız herseyi üstümüzden kaldirsin
Baklava guzeli
Sen niye atlıyorsun biraz sakin ol yaBugün gene bir olumsuzluk yaşadık,araba yıkatirken adamin birisi sataşti atlıcaktım adamin üstüne,hayırlısıyla bu aksam mevlit okunuyor Rabbim hayırsız herseyi üstümüzden kaldirsin
Valla sabah avmye gittim o kadar birde akşam bi yemeğe çıktık diğer vakit evdeydim sıcak çok uzandım tembellik yaptımNerelerde gezdin acaba
Oooo baklava mı yapıyorBaklava guzeli
Hayır olay ne biliyomusunSen niye atlıyorsun biraz sakin ol ya
Hadi inşallah
Masallah sanaValla sabah avmye gittim o kadar birde akşam bi yemeğe çıktık diğer vakit evdeydim sıcak çok uzandım tembellik yaptım
BilmemkineOooo baklava mı yapıyor
Bu yaşlılarda iyiden sapıtıyor bu ara dün bizde biraz yürüdük camiye girdik eşim namaz kıldı bnde bebeyi oyalıyorum ordan bi yaşlı camide oyun olmaz oyun oynayacaksanız çıkın diyor çocukları da camiden soğutuyorlar çocuk bi yere zarar vermiyor ki dert neyse hiç cevap vermedim çocuğu oyalamaya devam ettim.Hayır olay ne biliyomusun
Araba yıkamaya girdik biz indik,kimse yoktu bitane uyuz yaşlı birisi geldi kapri terlik var ayaginda,paspaslari yikarken paravanin ordan ayagina su gelmis,camurlanmis sonra,bilerek yapilan bisey olsa tamam,sen dedi araba yikamayi bilmiyorsun galiba dedi,olay patladi
İyi geceler canımIyi geceler
Bu ara terliksiz dolandım babet giydim topuk dikeni var ayaklarımda ağrımaya başladı yineMasallah sana
Herkes birbirine sataşmaya yer arıyorBu yaşlılarda iyiden sapıtıyor bu ara dün bizde biraz yürüdük camiye girdik eşim namaz kıldı bnde bebeyi oyalıyorum ordan bi yaşlı camide oyun olmaz oyun oynayacaksanız çıkın diyor çocukları da camiden soğutuyorlar çocuk bi yere zarar vermiyor ki dert neyse hiç cevap vermedim çocuğu oyalamaya devam ettim.