Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Aaa işte adak adayıp yapmayınca bitmiyor sıkıntıAdak adamış camide okutcam diye unutmuş geçen telefonda Ablam hatirlatmis
O kan akınca rahatlar
Aaa işte adak adayıp yapmayınca bitmiyor sıkıntıAdak adamış camide okutcam diye unutmuş geçen telefonda Ablam hatirlatmis
Valla süper artı xDOoo neguzel artı kiz o öyle
Elif icin adamıstım,kuran diye,ama unuttumAdağın mı vardı
Geciktirmek hiç iyi değil sen ne yap et önce onu hallet canım
Vayy a@ÇikolataGözlüm kızzz rüyamda bize uçak kiralamışsın sana gelmiştik mutfağın çok güzeldibize hıngel denilen mantıdan yapmıştın evin deniz manzaralıydı @Maya. @Elif_Eylul @_ÇikiLata ve ben gelmiştik eve dönecekken uyandım
Rüyaya bak@ÇikolataGözlüm kızzz rüyamda bize uçak kiralamışsın sana gelmiştik mutfağın çok güzeldibize hıngel denilen mantıdan yapmıştın evin deniz manzaralıydı @Maya. @Elif_Eylul @_ÇikiLata ve ben gelmiştik eve dönecekken uyandım
Elif icin adamıstım,kuran diye,ama unuttum
Vayyy bee parayı nerden bulmuşum acaba@ÇikolataGözlüm kızzz rüyamda bize uçak kiralamışsın sana gelmiştik mutfağın çok güzeldibize hıngel denilen mantıdan yapmıştın evin deniz manzaralıydı @Maya. @Elif_Eylul @_ÇikiLata ve ben gelmiştik eve dönecekken uyandım
Günaydın kızlar
Hay Allah'ım ya bence sen şu okuma işini hemen yap geçmiş olsun.
Bende dün diyecektim benim hedefi 60 yap diye
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kuzum
Yaaaa çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah canım
Bize yolculuk görünüyor hee@ÇikolataGözlüm kızzz rüyamda bize uçak kiralamışsın sana gelmiştik mutfağın çok güzeldibize hıngel denilen mantıdan yapmıştın evin deniz manzaralıydı @Maya. @Elif_Eylul @_ÇikiLata ve ben gelmiştik eve dönecekken uyandım
Ayşeyi almaya parammı yetmemiş@ÇikolataGözlüm kızzz rüyamda bize uçak kiralamışsın sana gelmiştik mutfağın çok güzeldibize hıngel denilen mantıdan yapmıştın evin deniz manzaralıydı @Maya. @Elif_Eylul @_ÇikiLata ve ben gelmiştik eve dönecekken uyandım
AAyşeyi almaya parammı yetmemiş![]()
![]()
bursaya kadar gelmişiz madem
![]()
![]()
He beni de rüya da ayirmis hemen nasıl bir rüya ise artıkAyşeyi almaya parammı yetmemiş![]()
![]()
bursaya kadar gelmişiz madem
![]()
![]()
Sende gül hiç deme kardeşim nerde diye
Aaa manyak rüyayimı sorgulayimSende gül hiç deme kardeşim nerde diye
Seni bıraksalar sorgularsin amaAaa manyak rüyayimı sorgulayim
Günaydın canım
Buda kafayi yemis bana mâlll ediyorSeni bıraksalar sorgularsin ama