Gittim. 2 tane krem sürüp sardılar. Kolum iyi ama karnım su toplamaya başladıNasıl gecmis olsun gittinmi doktora
Gittim. 2 tane krem sürüp sardılar. Kolum iyi ama karnım su toplamaya başladıNasıl gecmis olsun gittinmi doktora
Teşekkür ederim canımOooo çok geçmiş olsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
İyiyim çok şükür. Karnım biraz kötü sadeceAaa çok geçmiş olsun canım nasılsın
Şuan daha iyiyim. İlk gün felaketti. Kolum iyi. Karnım su toplamaya başladı amageçmiş olsun canımmnasılsın şu an
Hayy Allahim yaaa üzüldümGittim. 2 tane krem sürüp sardılar. Kolum iyi ama karnım su toplamaya başladı
1aydir bizimde başımızda hersey var,oku okutŞuan daha iyiyim. İlk gün felaketti. Kolum iyi. Karnım su toplamaya başladı ama
Ayy geçmiş olsun dikkat edin sürat kötüüüYaaa park istedi bizde tarlaya sulamaya gitcektik,biz parkta kaldik adam sulamaya gitti,dönuste konusrak giderken sola bakmadi adamda nasil hızli bizimkide hızli direksiyonu kırdı otlara eylulun kolu carpti falan
ya gezdim yedim
Sagol canimAyy geçmiş olsun dikkat edin sürat kötüüü
ya gezdim yedimiştahım açıldı, yarın da yazlığa gidiceem
yandığı gibi zeytinyağı sürmek biraz kurtarıyor aklında olsunŞuan daha iyiyim. İlk gün felaketti. Kolum iyi. Karnım su toplamaya başladı ama
sen de adağını yap bir an önce belki de ondan, zaten kurban bayramı bir kurban falan kesin gitsin musibetler1aydir bizimde başımızda hersey var,oku okut
kötü tabii yaaSagol canim
Sürat kötü dime a
Yapcam canim cami hocasina söylücem bugün okusun,biseyler alip dağıtsınsen de adağını yap bir an önce belki de ondan, zaten kurban bayramı bir kurban falan kesin gitsin musibetler
Tabi kötü kizkötü tabii yaa
Hay Allah'ım ya bence sen şu okuma işini hemen yap geçmiş olsun.Yaaa park istedi bizde tarlaya sulamaya gitcektik,biz parkta kaldik adam sulamaya gitti,dönuste konusrak giderken sola bakmadi adamda nasil hızli bizimkide hızli direksiyonu kırdı otlara eylulun kolu carpti falan
Bende dün diyecektim benim hedefi 60 yap diye
Yeee dengele zayıfla Başlangıç Kilo gecen cuma güncel kilo verilen kilo hedef
Kilo@Maya. 53.5 51.6 52.2 +0.6 52 @Bitttoooo 89.8 91.1 90.5 -0.6 88 @serenajp 60.7 57.90 59.7 ️️+1.8 55 @HiraAyaz 75.1 75.65 76.0 +0.35 70 @Cheesecake 89.70 91.0 90 -️,1 85 @ÇikolataGözlüm 59.0 57.85 56.75 -1.1 52 @MisshayaLet 68.5 67.6 68.3 +0.7 60
![]()
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın
Günaydın kuzumGünaydın
Yaaaa çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah canımŞuan daha iyiyim. İlk gün felaketti. Kolum iyi. Karnım su toplamaya başladı ama
Sagol canim bugün kismetse sorcam hocaya müsaitse okusunHay Allah'ım ya bence sen şu okuma işini hemen yap geçmiş olsun.
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kuzum
Yaaaa çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah canım
Adakmis ya sen önceye al onu bir an önce okunmuş olur.Sagol canim bugün kismetse sorcam hocaya müsaitse okusun
Ay benim kalpler çarpık duruyorHay Allah'ım ya bence sen şu okuma işini hemen yap geçmiş olsun.
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kuzum
Yaaaa çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah canım
Adağın mı vardıSagol canim bugün kismetse sorcam hocaya müsaitse okusun
Adak adamış camide okutcam diye unutmuş geçen telefonda Ablam hatirlatmisAdağın mı vardı
Geciktirmek hiç iyi değil sen ne yap et önce onu hallet canım