Elif_Eylul
Daimi Üye
- #53.081
Bu aralar bisey var canim şişti heryerim sorun yok@Elif_Eylul ay kaptan noluyor sana böyle ya..dikkat et kendine üzüldüm
Bu aralar bisey var canim şişti heryerim sorun yok@Elif_Eylul ay kaptan noluyor sana böyle ya..dikkat et kendine üzüldüm
Iyi gene bence bu tempoya@Elif_Eylul @Bitterçikilata
Tartı yine gram oynarım diye korktu
Aslında güzel bir hafta geçirdim yeme olarak ama kahveyi çok buldu
Uykuyu az buldu
Protein ekledi bakalım...
Yağdan 200 gr cık gitmiş
Ekli dosyayı görüntüle 41221
Valla çakıldı kaldı...diyete aykırı tek yediğim gecen pazartesi perde pilavı o da çok değil..Iyi gene bence bu tempoya
Işinden dolayi bence çakıli kalmasıValla çakıldı kaldı...diyete aykırı tek yediğim gecen pazartesi perde pilavı o da çok değil..
Bakalım napcaz bilmiyorum
Kolaylık versin rabbim...çabucak atlat inşallahIgne vurdular bekliyorumm dişim cekilcek
Amin canim aminKolaylık versin rabbim...çabucak atlat inşallah
Ya bencede..uykunun önemi büyük dedi ben 1,5 gibi yatım 6,30 gibi ayaktayım...kız uyanmadan halledeyim biraz diye..bi de kahve gerçekten çok içtim.. kalori olarak zararı yokmuş ama su tutar dedi..mutlaka maden suyu iç dedi..Işinden dolayi bence çakıli kalması
Sence neden
Bende kahveden öyleyim evet ödem bacaklarim şiş meselaYa bencede..uykunun önemi büyük dedi ben 1,5 gibi yatım 6,30 gibi ayaktayım...kız uyanmadan halledeyim biraz diye..bi de kahve gerçekten çok içtim.. kalori olarak zararı yokmuş ama su tutar dedi..mutlaka maden suyu iç dedi..
Bir de tam regl dönemi...
Bahane istemiyorum artık ama naparim bilmiyorum da
Ya biraz rahat bırakmak en güzeli ama benim işte bırakınca herkes 1-2 kiloyla geri dönüyor benim 4-5...insan da göze alamıyorum şu an..Bende kahveden öyleyim evet ödem bacaklarim şiş mesela
Ama sıkıldıgımiz içinde öyleyiz
Ben saldim çayıra mesela
Oh iyi kurtulmuşsunDoktor dedi kim okuyor seni şuanda dedi,kırılcak diş kırılmadan çıktı dedi hayret etti
Dedim ilk defa işim rast gitti
Şükür canımOh iyi kurtulmuşsun
Olsun 1 paket margarin eksilmiş yine moralini bozma@Elif_Eylul @Bitterçikilata
Tartı yine gram oynarım diye korktu
Aslında güzel bir hafta geçirdim yeme olarak ama kahveyi çok buldu
Uykuyu az buldu
Protein ekledi bakalım...
Yağdan 200 gr cık gitmiş
Ekli dosyayı görüntüle 41221
Suyu pipetle iç ağrı kesiciyi at ağzınaŞükür canım
Agrım var ama olsun napalim 2saat sonra icerim
Eve gidiyorum anca içerim biseyler,bayaaa ağrim var sadece dişim olsa heryerimSuyu pipetle iç ağrı kesiciyi at ağzına
İğne yapsın senin kız ağrı kesiciEve gidiyorum anca içerim biseyler,bayaaa ağrim var sadece dişim olsa heryerim