Aaaa geçmiş olsun noldu böyleTansiyonum düştü bende merdivenden düştüm 5basamak telefon fırladı konusurken,belim 2gundur rahatsizdi şimdi ates çıkıyor,parmagim şisti damari,kolum morardi
Aaaa geçmiş olsun noldu böyleTansiyonum düştü bende merdivenden düştüm 5basamak telefon fırladı konusurken,belim 2gundur rahatsizdi şimdi ates çıkıyor,parmagim şisti damari,kolum morardi
Günaydın canımGünaydın....
Sagol canim nebilim lambur lumbur indim aşayaAaaa geçmiş olsun noldu böyle
ay geçmiş olsun dikkat etTansiyonum düştü bende merdivenden düştüm 5basamak telefon fırladı konusurken,belim 2gundur rahatsizdi şimdi ates çıkıyor,parmagim şisti damari,kolum morardi
ay geçmiş olsun dikkat et
BayılırımmmSeviyonmu bizim burda çok güzel yaparlar
Doğru tespitGızzzz onun sevmediği yok
Geçen sene geldik tirit yedik meşhurmuş beğenmedim bn Pehh keşke etli ekmek yeseydik birde Reyhanlı salata vermişlerdi ona bayılmıştım 2. Kez istemiştimbnde severim bıçak arası da
Nazar ettik ellaamAnam 3 ziyaretçi mi inanmıyoreee
Kız benimki de artık binmiyor arabaya aşağı inelim diye bağırıyor sonra kendi arabasını sürmek için ısrar ediyor. İki yaş sendromu mudur nedir çok fena girdik bir aydırAnam çok yorulmuşum bebe bugün arabaya hiç oturmadı hep peşinde koştuk birde bnm kucağımı istiyor hanımefendi eve gelince rahata erdik
Amaniinnn gecmi olsun kızTansiyonum düştü bende merdivenden düştüm 5basamak telefon fırladı konusurken,belim 2gundur rahatsizdi şimdi ates çıkıyor,parmagim şisti damari,kolum morardi
Sagol canım GünaydınBayılırımmm
Doğru tespit
Nazar ettik ellaam
Kız benimki de artık binmiyor arabaya aşağı inelim diye bağırıyor sonra kendi arabasını sürmek için ısrar ediyor. İki yaş sendromu mudur nedir çok fena girdik bir aydır
Amaniinnn gecmi olsun kız
@ÇikolataGözlüm sana da çok geçmiş olsunnn
Yagdan vermissin iste
Aaa geçmiş olsun abla ciddi bir şey yoktur inşaAllahTansiyonum düştü bende merdivenden düştüm 5basamak telefon fırladı konusurken,belim 2gundur rahatsizdi şimdi ates çıkıyor,parmagim şisti damari,kolum morardi
Tansiyonum düştü bende merdivenden düştüm 5basamak telefon fırladı konusurken,belim 2gundur rahatsizdi şimdi ates çıkıyor,parmagim şisti damari,kolum morardi
SAgol canim şişti heryerim ciddi bisey yoktur umarim aAaa geçmiş olsun abla ciddi bir şey yoktur inşaAllah
Doktora hazirlanırkenSabah mı düştün
İnşallah bişey yoktur
Dikkat et amanSAgol canim şişti heryerim ciddi bisey yoktur umarim a