Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bence birşeylere bakarken bu sayfayı görüp bakıp gidiyorlar@nk83 sadece bizim sayfada 22 ziyaretci var baska sayfalara baktımda nedir bu böylebiz şok yaşıyoruz
Bence birşeylere bakarken bu sayfayı görüp bakıp gidiyorlar@nk83 sadece bizim sayfada 22 ziyaretci var baska sayfalara baktımda nedir bu böylebiz şok yaşıyoruz
Zayıflamak istiyor herkes daa iyi işte..bak bittoyla biz görevimizi yapıyoruz..siz de canlanın azıcık..Birde sadece bizim sayfalar aheyt
Vayy beeeeÇok şükür kaçamaksız bitti günüm
3 litre su içildi @Elif_Eylul @Cheesecake
Suya bol nane maydonoz limon koydum
Biz hep popilerdik kabullenemediler a27 ziyaretçi maşallah yine eski popüler hale geri döndük bunlar onlar olmasın sakın
hayra alamet değil bu
Bence burda bile rahat vermiyorlar bana öyle geliyor nedenseBiz hep popilerdik kabullenemediler a
Seni arıyorlardır gelmiyosun yaBence burda bile rahat vermiyorlar bana öyle geliyor nedense
Seeenn zayıflıyon haaaYok bn zayıflıyorum kilo alan sen
Beni eleyin ben yokumZayıflamak istiyor herkes daa iyi işte..bak bittoyla biz görevimizi yapıyoruz..siz de canlanın azıcık..
Yağdan ne kadar verip kas arttirirsak yaşlılıkta fakat ederiz..
Maya da spora gidiyor...maşallah sana fit poğaça
He bence de hepsi bana gelmiştir bunlarınSeni arıyorlardır gelmiyosun ya
Banamı gelcek heHe bence de hepsi bana gelmiştir bunların
SanmıyorumBence burda bile rahat vermiyorlar bana öyle geliyor nedense
Evet ben laf atiyorum diye bana geliyorlardir acaba ne yapıyor diyeBanamı gelcek he
Hee görüşürüz pazartesi bakıcaz hani menü yazıyordun tombalak çikoSeeenn zayıflıyon haaa![]()
![]()
![]()
hiç güleceğim yoktu
benim durumum belli ben daha alırım herzaman hamile olmicam sonuçta
Kız sen var mısın ki laf atasınEvet ben laf atiyorum diye bana geliyorlardir acaba ne yapıyor diye![]()
![]()
![]()
iyiyiz merak etmeyin
Aman şaka yapıyoruz sende hemen ciddiye alıyonSanmıyorum
Arama motorunda yazınca ilk sayfalarda çıkıyor ordan bakan tıklayıp bakınca okumasa bile 1 saat ziyaretçi olarak gözüküyor
Ama sürekli 25 26 27Sanmıyorum
Arama motorunda yazınca ilk sayfalarda çıkıyor ordan bakan tıklayıp bakınca okumasa bile 1 saat ziyaretçi olarak gözüküyor
İşte onlar nerden bilsin benim emekli oldugumuKız sen var mısın ki laf atasın