Elif_Eylul
Daimi Üye
- #40.781
Hadi gözün aydinNihayet kocam evin yolunu bulmuş geliyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hadi gözün aydinNihayet kocam evin yolunu bulmuş geliyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Senin vercegin 10 15 20 kiloRabbim kimseyi düşürmesinn şu bi doktor varya neydi adı unutum onlar daki gelen hastalar daki kilo daha da farklı halimize binbir şünür
Evet maalesef bn bi dr gitmiştim seni yapmam dedi zaten annemler kocam filan hep karşı gelmiştiSenin vercegin 10 15 20 kilo
O şişmanlarin vereceği kilolar 100 150
Kız sacmalama heleeSinir sistemim çökecek o girene kadar
Hadi gözün aydınNihayet kocam evin yolunu bulmuş geliyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Randevum 15:30 da heyecanla bekliyorumKızlar yarın saat 15.00 16.00 arası tartı bildirimlerinizi fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
@Maya.
@Bitttoooo
@MisshayaLet
@sulisim
@Şişkoletella
@Seçilmiş
@serenajp
@Cheesecake
@_cikiLeta
88 mi geliyorRandevum 15:30 da heyecanla bekliyorum
Yarın olsada yapsak yesekOyyyyy oyyy bn tembel hazır pide alam
Anam tatlı yapmıyorum ki ben yaparsam sütlü anca revani severim ya üzerine de krem şanti sürerim
He tatlı yiyor üstüne de tadelle gömüyorHe kız kendi yapınca iyi biz yapınca tü kaka
Bu gidişle benden önce sen gitcenYaşadığı yer cazip geldi sonra yürüyüş yaparız birliktekilo almayız
Allah'ım gönlümden geçenleri biliyorsunKızlar yarın saat 15.00 16.00 arası tartı bildirimlerinizi fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
@Maya.
@Bitttoooo
@MisshayaLet
@sulisim
@Şişkoletella
@Seçilmiş
@serenajp
@Cheesecake
@_cikiLeta
Olmak istediğim yerleri düşünüyordumSende nerdeyim diyosun degilmi
Ooo iyi aksamlar kek
Inanki benimkide okuldan geldiginden beri ayni
Bide iftara denk getiriyor hepsini nasıl yapıyorsa artıkInanki benimkide okuldan geldiginden beri ayni
Aynen kayboldum gitdim kendimi bu bulsam iyi olucakMechullerde misin bundan bunu mu anlayalım
Bende, komple hemideYorgunum a dostlar beden değil zihin
İyi gecelerİyi geceler deseydin keşke
Ben yarın iş çıkışı direkt arkadaşlarımla iftar yapmaya gidicem, yarın tartı atamıcamKızlar yarın saat 15.00 16.00 arası tartı bildirimlerinizi fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
@Maya.
@Bitttoooo
@MisshayaLet
@sulisim
@Şişkoletella
@Seçilmiş
@serenajp
@Cheesecake
@_cikiLeta
Uhuu yerim valla bende bu iştah olduktan sonraBeni de ye daktır
HahaBeni ye beni
Sorma al benden de o kadar. 25 e kadar iyi 30 dönüm noktası hele de çocuk tamamdir.Amannn be hayatımız diyet yapmakla geçeçek bu gidişle
Eskiden bu yediğimi yesem iğne iplik olurdum hey gidi ne gunlerdiYAş ilerledikçe emin ol kiloda gitmiyor
Hayirdir kızMidem bulaniyor
Darısı tüm anaların başınaBnde birazdan bebemi uyutucam