Elif_Eylul
Daimi Üye
- #40.761
YAş ilerledikçe emin ol kiloda gitmiyorAmannn be hayatımız diyet yapmakla geçeçek bu gidişle
YAş ilerledikçe emin ol kiloda gitmiyorAmannn be hayatımız diyet yapmakla geçeçek bu gidişle
Amannn mide ameliyatımı olsak neeeYAş ilerledikçe emin ol kiloda gitmiyor
Bnm de şiştiiMidem bulaniyor
Mide ameliyatı olunca napıcaksin onunlada az yemeyi öğreneceksinAmannn mide ameliyatımı olsak neee
Bnm de şiştii
Zaten mide amelıatı bllı bı kılodan sonra ypıyotlamişMide ameliyatı olunca napıcaksin onunlada az yemeyi öğreneceksin
Şaka dedım bndeMide ameliyatı olunca napıcaksin onunlada az yemeyi öğreneceksin
Paran olunca onuda yapiyorlar 80kiloyu bileZaten mide amelıatı bllı bı kılodan sonra ypıyotlamiş
Az tadelle ye kankirellaşşşMidem bulaniyor
Çok ölen bile var ama o ameliyat sonrasıParan olunca onuda yapiyorlar 80kiloyu bile
İyi geceler deseydin keşkeİyi akşamlar
Bnde birazdan bebemi uyutucamMutfak topladım çocukları yatırdım bebemi de şimdi uyutuyorum sonra bı kahve keyfiisii
Evet az yedimAz tadelle ye kankirellaşşş
Dündü sanırim 3tane ölen vardiÇok ölen bile var ama o ameliyat sonrası
Riskli bısey demekkiParan olunca onuda yapiyorlar 80kiloyu bile
Uyudu bilee bnmkii onlar uyuyonca kndımı koltuğa atıyorum allah en rahat o anBnde birazdan bebemi uyutucam
Tabiki her amelyat riskli oda dahilRiskli bısey demekki
Ohh sefan olsunUyudu bilee bnmkii onlar uyuyonca kndımı koltuğa atıyorum allah en rahat o an
Rabbim kimseyi düşürmesinn şu bi doktor varya neydi adı unutum onlar daki gelen hastalar daki kilo daha da farklı halimize binbir şünürTabiki her amelyat riskli oda dahil