wakeful
Ben hep kendime çıkan bir yokuştum
Teşekkür ederim canım ben de hepinizi tebrik ediyorumGünaydıınn
Ooo tebrikişşçç tebrikişşş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim canım ben de hepinizi tebrik ediyorumGünaydıınn
Ooo tebrikişşçç tebrikişşş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diyetisyene gitmedim uymam diye ben daha önce kendi basıma cok kilolar verdim zumbalarla sporlarla kafamın yorgunluğu midemi etkiliyorCanim 1 yilmi oldum diyetisyenin varmiydi senin. Biyerlerde bi yanlis var o zaman bilmiom bana mi az geldi
Az önce geldi gitti
Bisey yok kızlar geçmişi bitireyim tartimi atarım dedim çocuklar acıkmış durmadı ondan çıktımGene biseymi varki
Teşekkürler canımTebrikler canım
Teşekkürler kaptanımTebrikler cikilat
Teşekkürler canımTebrikişşşş Cikileta tebrikişşş![]()
![]()
söylersem alır ama diyet giderSöyle alsın
sen yersin yazık atılmasınBenim kızda istiyor. Tatlı yemiyor o. Tatlı diyorum alıcam yemiceksin. Atılıcak tutdurmuş istiyor
sıcakta üşür, soğukta kısa kolla çözemedi mYa adamlar bi tuhaf zaten. Bizim salon serin oluyorr. Dun benim uzerimde bluz var uzerimde hirka. Cocuklarda yelek falan. Adam tisortle oturuyo ya ben deli oluyorum
Ayşeye geliyorlar arada fazla takılmaTeşekkürler![]()
![]()
ne yaptık ki
Sağol canımTeşekkür ederim canım ben de hepinizi tebrik ediyorum
Eksi gelmedin miTeşekkürler![]()
![]()
ne yaptık ki
O zaman once onu cozmelisin canim. Bu sekilde sadece kendini yorarsin. Insallah umdugun gibi olur hersey hayatinda çözülür problemlerDiyetisyene gitmedim uymam diye ben daha önce kendi basıma cok kilolar verdim zumbalarla sporlarla kafamın yorgunluğu midemi etkiliyor
Bak bak laflara bakAyşeye geliyorlar arada fazla takılma
Hee dua edelim kendisi alsın o zamansöylersem alır ama diyet gideriçimden dua ediyorum kendi alsın. O zaman o kadar almış yerim yani napim
sen yersin yazık atılmasın
sıcakta üşür, soğukta kısa kolla çözemedi m
EeeBenim tartı farklı farklı rakamlar çıkardı daha da az çıkardı ama ama civitti sonradan
Attı en son
Bilme bosver daha iyiHee dua edelim kendisi alsın o zaman
Bende pek dışardan alınma tatlıyı sevmem çok güzel olması lazım nerde güzeli var bilmiyorum
Yeni pil olmadı yeni tartıBenim tartı farklı farklı rakamlar çıkardı daha da az çıkardı ama ama civitti sonradan
Bak bak laflara bak
Evet böyle iyiBilme bosver daha iyi![]()
![]()