ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Durun cikolatalı ekmek yiyim de eksi gelirim
Durun cikolatalı ekmek yiyim de eksi gelirim
DüzenledimHangisi
Ama yemeyince gitmiyor bende
Söyle alsınben donut olmak istiyorum, ilk evlendiğimizde kocam hep alıyordu. Şimdi almıyoookendim alınca tatlı olmuyor
Ya ev isiniyor canim da salonumun iki duvari komple boyda boya cam benimEv ısınmıyor mu canım mesela eski ya da yeni evler pek kolay isinmiyor
Benim kızda istiyor. Tatlı yemiyor o. Tatlı diyorum alıcam yemiceksin. Atılıcak tutdurmuş istiyorEylul gibi sende anne donut alsak ya bikere aldim begenmedi
Yalitim var cok sukur. 6 yillik bina isteOndan canım bir de yalitim yoksa evde rüzgar esiyor gibi oluyor.
Yarışmada gümlersem. Ben yemeyimce güzek veriyom bana yemek yaramıyor bunu biliyom ama fazlada sıkmak istemiyom ortada kaldımYe bakalım geliyon mu deneme yanılma bir iki
Bi krispy krememiz bilem yokhe olabilir bak, krispy kreme iyi yapıyor
Haklısın canım ondan olabilir neyse az kaldı daha 4 ay yakarızYa ev isiniyor canim da salonumun iki duvari komple boyda boya cam benim
Ve onu aciklik o etkiliyor
TebriklerrrSadece 200 Gr gitmiş
Canim 1 yilmi oldum diyetisyenin varmiydi senin. Biyerlerde bi yanlis var o zaman bilmiom bana mi az geldi-1 ile gitmek istiyorum1 sene oldu diyet yapıyom 10 kilo verdim sadece artıkun gitsin
İşimiz buSayfaları doldurdun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya adamlar bi tuhaf zaten. Bizim salon serin oluyorr. Dun benim uzerimde bluz var uzerimde hirka. Cocuklarda yelek falan. Adam tisortle oturuyo ya ben deli oluyorumhe ısınıyoruz ama ben pofuduk sabahlık giyiyorumeşim kısa kollaaa
Işsizlik isteİşimiz bu