Çok şükür abla haplarıda bıraktımSenin durumun nasil canim hiç soylemedin bittimi tedavin devam ediyomusun
Şişle şişle aksın gitsin yaglarinÖyle valla
Ayy çok sükür sevindim Rabbim bir daha göstermesinÇok şükür abla haplarıda bıraktım
Şimdi ıyım ayda bır kontrollere gıdıyom geçen hafta gıttım geldım işte hapları da bıraktım elhamdulillahSenin durumun nasil canim hiç soylemedin bittimi tedavin devam ediyomusun
Ayy evet evetŞişle şişle aksın gitsin yaglarin
Sagıl ablaAyy çok sükür sevindim Rabbim bir daha göstermesin
sabah iyiydi yaa, ama araba tozdan çok kirlenmiştiFırtına ortasında kaldım ne soğuk ne soğuk
Toz dumanmi varsabah iyiydi yaa, ama araba tozdan çok kirlenmişti
Cocuklar nasil okula gidiyorlar dimeŞimdi ıyım ayda bır kontrollere gıdıyom geçen hafta gıttım geldım işte hapları da bıraktım elhamdulillah
Evet evet ıkısı anaokuluna gidiyor buyuk kızda bırıncı sınıfa sabah koyup gelıyorum öğlem alıp gelıyom yürüyüş de oluyor ıyı oluyor yanıCocuklar nasil okula gidiyorlar dime
Çok soğuk var dondum inşallah başım ağrıtmazYapmayaa burda yok aksam yagmis ama az soguk var
Çoğu burda aslında bırakan çok var buraya gelemeyen atılanlara ulasamadimKim vAr bizden şimdi burada
Oo büyümüsler maşallahEvet evet ıkısı anaokuluna gidiyor buyuk kızda bırıncı sınıfa sabah koyup gelıyorum öğlem alıp gelıyom yürüyüş de oluyor ıyı oluyor yanı
Benim agriyorÇok soğuk var dondum inşallah başım ağrıtmaz
Çoğu burda aslında bırakan çok var buraya gelemeyen atılanlara ulasamadin
@fitmomm ayse
@ÇikolataGözlüm
@_cikiLeta
@Bitttoooo
Bunlari taniyosun
@Maya. Tanirmısin
@Damlalar
@sulisim
@Sekerpareeee
Bunlari tanirsin yada taniyomusun
Evet aşırı toz var camların kenarı berbat olmuşsabah iyiydi yaa, ama araba tozdan çok kirlenmişti
Klasklasik üzümlü kekimÇoğu burda aslında bırakan çok var buraya gelemeyen atılanlara ulasamadim
@fitmomm ayse
@ÇikolataGözlüm
@_cikiLeta
@Bitttoooo
Bunlari taniyosun
@Maya. Tanirmısin
@Damlalar
@sulisim
@Sekerpareeee
Bunlari tanirsin yada taniyomusun