MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Başla canım valla saldi mi iyice saliyorum bu sefer kendime kiziyorum ama yok başlamam gerekiyor sıkıldım nereye kadar böyle gidecek artık.Ayy bnde mı senle başlasam canımm
Başla canım valla saldi mi iyice saliyorum bu sefer kendime kiziyorum ama yok başlamam gerekiyor sıkıldım nereye kadar böyle gidecek artık.Ayy bnde mı senle başlasam canımm
Bir dahaki hafta daha güzel olurYa sabah çektim ama yol telasesi ile atmayı unutmuşum çok özür diliyorum. Unutup su içtim tartıdan önce ama ne olsa artıyım çaresi yok
@Elif_Eylul
Ekli dosyayı görüntüle 39720
Vlla bnde oyle saldım gitsın sadece yıyorum içiyorumBaşla canım valla saldi mi iyice saliyorum bu sefer kendime kiziyorum ama yok başlamam gerekiyor sıkıldım nereye kadar böyle gidecek artık.
Yok ya bişe dendiğinden değil ama kendi adıma da menülerde tatlı pasta yendiğini görsem canım çekebilir yani. Ya nasıl desem hayır işi ve gezi karışık amaçla gidiyorlarYok kız o konuda şaka yapıyorum bn kendi adıma
Eşim içinde niçin gidiyor güle güle gitsin gelsin
Hep öyleyiz bakalım inşallah bu son artıkVlla bnde oyle saldım gitsın sadece yıyorum içiyorum
Ben daha eve gidiyorumKızlara krep yapacağım sonra küçük kızı okuldan alacağım yine gelirim![]()
![]()
![]()
Hosgeldin canimMerhaba aşkolarım nasılsınız
MaşaAllah daha yer var yiyebilirsin
2hafta yoksun degilmiYa sabah çektim ama yol telasesi ile atmayı unutmuşum çok özür diliyorum. Unutup su içtim tartıdan önce ama ne olsa artıyım çaresi yok
@Elif_Eylul
Ekli dosyayı görüntüle 39720
EvetHosgeldin canim
Gelip gidiyosun bende ses etmiyorum
2hafta yoksun degilmi
Bana yardım etcenmiHosgeldin canim
Gelip gidiyosun bende ses etmiyorum
2hafta yoksun degilmi
Efemmm
Napayim açmı bırakayimBana yardım etcenmi![]()
HeeeNapayim açmı bırakayim
Napayim açmı bırakayim
Keşke senle komşu olsaydık
Söz ver gelip gitmicegine aç bırakirim
Suanda burada söz veriyorum hahh söz bir Allah birSöz ver gelip gitmicegine aç bırakirim
Tamam at kilonu kaydedeyim bugünde menuleri paylasmaya basla inanayimSuanda burada söz veriyorum hahh söz bir Allah bir
Bugun mu başlayımTamam at kilonu kaydedeyim bugünde menuleri paylasmaya basla inanayim![]()
Çekmedim ki zaten tartım da yokTamam at kilonu kaydedeyim bugünde menuleri paylasmaya basla inanayim![]()