Hoşgeldin canım biz iyi olmaya çalışıyoruz sen nasilsinMerhaba aşkolarım nasılsınız
He bizde aynı durumdayiz merak etmeÇok morrlman düşügüm artı şişkoyum
Bugün yarın başlarım diye diye hal kötü olacak başla bakalım tabi geleceksen
Bnde ıyı olmaya çalışıyorum bugun oğlumun aşısı vardı onu götürdüm bnde tartıldım tam 79 kilo çıktımHoşgeldin canım biz iyi olmaya çalışıyoruz sen nasilsin
80 bir kilo kalmışBnde ıyı olmaya çalışıyorum bugun oğlumun aşısı vardı onu götürdüm bnde tartıldım tam 79 kilo çıktım
Hiç motivasyonum yokBugün yarın başlarım diye diye hal kötü olacak başla bakalım tabi geleceksen
Aaaa oyle deme80 bir kilo kalmış
Bizim de yok ama bir yerden başlamak lazım ben geçen hafta başladım bu sefer 55 kiloya inmem lazım kendimi bu kiloda mutlu hissetmiyorum çünkü her yerim yağ oldu.Hiç motivasyonum yok
Ayy benım deBizim de yok ama bir yerden başlamak lazım ben geçen hafta başladım bu sefer 55 kiloya inmem lazım kendimi bu kiloda mutlu hissetmiyorum çünkü her yerim yağ oldu.
Başlayacam başlamam lazım hep karar alıyom ama hep bı vazgecıyomDedim kız görünen köy![]()
![]()
![]()
![]()
Ben bu hafta kısmetse spora da baslicam artık bir yerden el atmam lazım iyice saldım kendimiAyy benım de![]()
![]()
![]()
![]()
Yok yemem isteği çoğalıyor bir de piskoloji etkiliyor bu son olaylar çok kötü etkiledi ulkece hapimizi inşallah daha güzel günler görelimBaşlayacam başlamam lazım hep karar alıyom ama hep bı vazgecıyom
Ayy bnde mı senle başlasam canımmBen bu hafta kısmetse spora da baslicam artık bir yerden el atmam lazım iyice saldım kendimi
Evet inşallahYok yemem isteği çoğalıyor bir de piskoloji etkiliyor bu son olaylar çok kötü etkiledi ulkece hapimizi inşallah daha güzel günler görelim