Elif_Eylul
Daimi Üye
- #2.821
Biz usluyuz aslındaYaa küsme, yeni yeni görüyorum mesajlarınızı. Goremediklerim varsa özür dilerimKim sutlayacakmis sizi?
Biz usluyuz aslındaYaa küsme, yeni yeni görüyorum mesajlarınızı. Goremediklerim varsa özür dilerimKim sutlayacakmis sizi?
Vallahi ben 2013 yılından beridir buradayım, gerisini bilmiyorum fakat 2013 yıllarında burası gümbür gümbürdü. Artık kimseye ulaşamıyoruz benim bir @nk83 ile irtibatım var. Keşke eski canlılığına kavussaKız kelebeğim nerde bu millet, terkedilmiş ada gibi gördüm burayı. Hepsini 2010'lu yıllarda bıraktınız naptınız.Doğum günün kutlu olsun bu arada
Bu arada tesekkur ederimKız kelebeğim nerde bu millet, terkedilmiş ada gibi gördüm burayı. Hepsini 2010'lu yıllarda bıraktınız naptınız.Doğum günün kutlu olsun bu arada
Keşke eski aktifliğine geri dönse, konular açıp biraz canlandırmaya çalışıyoruz ama beceremedik.Vallahi ben 2013 yılından beridir buradayım, gerisini bilmiyorum fakat 2013 yıllarında burası gümbür gümbürdü. Artık kimseye ulaşamıyoruz benim bir @nk83 ile irtibatım var. Keşke eski canlılığına kavussa
rica ederiimBu arada tesekkur ederim
Nekadar daha konu açabilirizki biz 13,14 kisiyizKeşke eski aktifliğine geri dönse, konular açıp biraz canlandırmaya çalışıyoruz ama beceremedik.
rica ederiim
@nk83 ile bir irtibat sağlamanız mümkün olur mu acaba? Tabii onunda musaitlik bir zaman dilimine göre yardimini isteyebilirsiniz. Benim aklıma bu geliyor admine ulasabilmenizin bir diğer alternatifi olarak düşünün.Sitenin güzel olduğu yönünden hemfikiriz
Çok şey lazım misal emojiler çıkmiyor bile,sutun olusturcam yani liste gibi bisey yapicam telefondan yapilmiyor
Kizlar kilo vk istiyorlar oda aktif degil
Kendisinede yazdik gelip sağolsun oda admini etiketledi@nk83 ile bir irtibat sağlamanız mümkün olur mu acaba? Tabii onunda musaitlik bir zaman dilimine göre yardimini isteyebilirsiniz. Benim aklıma bu geliyor admine ulasabilmenizin bir diğer alternatifi olarak düşünün.
Biz geldik canlanır benceVallahi ben 2013 yılından beridir buradayım, gerisini bilmiyorum fakat 2013 yıllarında burası gümbür gümbürdü. Artık kimseye ulaşamıyoruz benim bir @nk83 ile irtibatım var. Keşke eski canlılığına kavussa
Evet evet....ziyaretçi sayımız sürekli artıyor...ben umitliyimBiz geldik canlanır bence)
bugün vki daha güzel gözüküyor nasıl yaptın?Evet evet....ziyaretçi sayımız sürekli artıyor...ben umitliyim
Harbiden he sürekli değişiyor vki görüntüsübugün vki daha güzel gözüküyor nasıl yaptın?
Nerde lanbugün vki daha güzel gözüküyor nasıl yaptın?
Masaüstü sürüme yap telden görürsünNerde lan
bugün vki daha güzel gözüküyor nasıl yaptın?
Harbiden he sürekli değişiyor vki görüntüsü))
Nerde lan
Telefonda yatay yapıncca bende gördüm...boyutunu kuculteyim dedim belki dik tede görünür diye ama olmadiMasaüstü sürüme yap telden görürsün
Öyle bir yarismami varmışEn iyi makyaj yarışmasına baktınız mı
Burdan bakınca öyle mi görünüyorumSensin o sen bilirsin ben ne bilem
Ah kuzum ya ağrısı filan var mı hemen mi ameliyat olucakSağol canım kulak burun boğaza götürdüm horlama siddetlendi,geniz etini alıp,bademcigini küçültçez dedi