Kapatmışlar yoruma ya etiket yapamadım..forum da yarışmalar falan derken den geldimNerde kız
Nerde kız
Sutlicak kimse yokkiŞutlanıcaz görceniz
Hadi ya cok gecmis olsun gotur ihmal etme. Alinsin. Ilerde daha buyuk sıkıntılar yaratıyor allah muhafazaSağol canım kulak burun boğaza götürdüm horlama siddetlendi,geniz etini alıp,bademcigini küçültçez dedi
Yaa çok teşekkür ederimBugün @kelebegim in doğum günüymüş iyi ki doğdunuz
Siteyi öyle kurcalıyoruz ki girmediğimiz yer yok
@Admin e ulaşamıyoruz sizin irtibatınız var mı O da çok girmiyor sanırım eksiklikler konusunda yardımcı olabilecek biri olsaydı süper olurdu
Ne güzel nick rengi var
Iyki doģmuş
Oooo ooooo @kelebegim oooooo ooooo
Yaaa şu an aşırı şımardımmmm
Burayi aktif hale getirmeye çalışıyoruz ama bizlerden baska kimseler yok terkedilmisYaaa şu an aşırı şımardımmmmTelefondan yazdığım için istediğim emojileri koyamıyorum ama siz böyle şımarık hareket eden emoji varmış gibi görün olur mu? Nickim çimen yesiliymis hoc fark etmemişim ben de evet çok güzel
(yuzundenkalpfiskirinemojisi) Çok teşekkür ederim hepinize
GünaydınGünaydın bacularumm
Sagol canımHadi ya cok gecmis olsun gotur ihmal etme. Alinsin. Ilerde daha buyuk sıkıntılar yaratıyor allah muhafaza
Gördüklerime cevap vermeye çalışıyorum. Çok mutlu oldum şu an çok teşekkür ederim
Benim de küçükken bademcik ve geniz eti alındıGünaydın
Sagol canım
Canım sıkıldı bu duruma
Eskiden daha aktifti burasi ve ben de çok aktiftim fakat özel hayatımdaki yoğunluktan dolayı hikayelerime bile düzgün vakit ayıramaz oldum, elimden geldiğince bir ayağımı burada tutmaya çalışıyorum. Umarım admine ulaşılabilir, yoksa burası çok güzel bir site.Burayi aktif hale getirmeye çalışıyoruz ama bizlerden baska kimseler yok terkedilmis
Sitenin baya gelişmesi lazim sürümleri falan,adminde yok yardima ihtiyacımız var
Bademcik kücultçez dedi aldirma taraftari degilim dedi,geniz eti alinmasi gerekiyor dedi,cocuk icin önemli dedi,ağzı cocugun hiç kapanmiyor dedi nefes alma problemi olduğu içinBenim de küçükken bademcik ve geniz eti alındı
Kız kelebeğim nerde bu millet, terkedilmiş ada gibi gördüm burayı. Hepsini 2010'lu yıllarda bıraktınız naptınız.Gördüklerime cevap vermeye çalışıyorum. Çok mutlu oldum şu an çok teşekkür ederim
geçmiş olsun, tabii doktor ne dediyse onu yapın yani basit işlem bunlarBademcik kücultçez dedi aldirma taraftari degilim dedi,geniz eti alinmasi gerekiyor dedi,cocuk icin önemli dedi,ağzı cocugun hiç kapanmiyor dedi nefes alma problemi olduğu için
Yaa küsme, yeni yeni görüyorum mesajlarınızı. Goremediklerim varsa özür dilerimBize cevap vermiyor küstüm
Sitenin güzel olduğu yönünden hemfikirizEskiden daha aktifti burasi ve ben de çok aktiftim fakat özel hayatımdaki yoğunluktan dolayı hikayelerime bile düzgün vakit ayıramaz oldum, elimden geldiğince bir ayağımı burada tutmaya çalışıyorum. Umarım admine ulaşılabilir, yoksa burası çok güzel bir site.
Sagol mayamgeçmiş olsun, tabii doktor ne dediyse onu yapın yani basit işlem bunlar