Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463

kelebegim

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
441
Bugün @kelebegim in doğum günüymüş iyi ki doğdunuz :selam::bengeldim:
Siteyi öyle kurcalıyoruz ki girmediğimiz yer yok
@Admin e ulaşamıyoruz sizin irtibatınız var mı O da çok girmiyor sanırım eksiklikler konusunda yardımcı olabilecek biri olsaydı süper olurdu
Yaa çok teşekkür ederim :)
Ben de buraya sık sık giremiyorum özel hayatımdaki yoğunluktan ötürü o yüzden adminin ne durumda olduğuyla ilgili bir bilgim yok :)

kelebegim

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
441
Ne güzel nick rengi var :bengeldim:
Iyki doģmuş

:selam::selam: @kelebegim doğum günün kutlu olsun :selam::selam::papatya:
Yaaa şu an aşırı şımardımmmm :) Telefondan yazdığım için istediğim emojileri koyamıyorum ama siz böyle şımarık hareket eden emoji varmış gibi görün olur mu? Nickim çimen yesiliymis hoc fark etmemişim ben de evet çok güzel:) (yuzundenkalpfiskirinemojisi) Çok teşekkür ederim hepinize :)

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.224
Yaaa şu an aşırı şımardımmmm :) Telefondan yazdığım için istediğim emojileri koyamıyorum ama siz böyle şımarık hareket eden emoji varmış gibi görün olur mu? Nickim çimen yesiliymis hoc fark etmemişim ben de evet çok güzel:) (yuzundenkalpfiskirinemojisi) Çok teşekkür ederim hepinize :)
Burayi aktif hale getirmeye çalışıyoruz ama bizlerden baska kimseler yok terkedilmis
Sitenin baya gelişmesi lazim sürümleri falan,adminde yok yardima ihtiyacımız var :utan:

kelebegim

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
441

kelebegim

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
441
Burayi aktif hale getirmeye çalışıyoruz ama bizlerden baska kimseler yok terkedilmis
Sitenin baya gelişmesi lazim sürümleri falan,adminde yok yardima ihtiyacımız var :utan:
Eskiden daha aktifti burasi ve ben de çok aktiftim fakat özel hayatımdaki yoğunluktan dolayı hikayelerime bile düzgün vakit ayıramaz oldum, elimden geldiğince bir ayağımı burada tutmaya çalışıyorum. Umarım admine ulaşılabilir, yoksa burası çok güzel bir site.

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.224
Eskiden daha aktifti burasi ve ben de çok aktiftim fakat özel hayatımdaki yoğunluktan dolayı hikayelerime bile düzgün vakit ayıramaz oldum, elimden geldiğince bir ayağımı burada tutmaya çalışıyorum. Umarım admine ulaşılabilir, yoksa burası çok güzel bir site.
Sitenin güzel olduğu yönünden hemfikiriz :asikk:
Çok şey lazım misal emojiler çıkmiyor bile,sutun olusturcam yani liste gibi bisey yapicam telefondan yapilmiyor
Kizlar kilo vk istiyorlar oda aktif degil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar