Yaprak Dökümü - Kanal D

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Kanal D
Yaprak Dökümü

[DM]video/xf7mmj_yaprak-dokumu-165-bolum-fragmany-20_shortfilms[/DM]

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 20.10.2010 20:00

DetayBuyukResim.ashx



Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; babasının gözleriyle her karşılaştığında vicdan azabı büyüyen Leyla, sonunda tüm gerçekleri Ali Rıza Bey’e itiraf ediyor.

Hayriye Hanım, halasından kalan mirasın mutluluğunu yaşarken; Ali Rıza Bey, oğlunun mahkumiyetinin diyeti olarak etrafında yapılanları acı içinde izlemektedir. Fikret yeni hayatında küçük ama kararlı adımlarla ilerlerken, hayatını altüst eden ihanetin iziyle karşı karşıya kalır. Bu karşılaşma, henüz iyileşemeyen yaraları derinden sızlatacaktır. Tahsin’in Fikret’le yeniden bir araya gelmek için attığı adımlara kıskançlığın ve öfkenin gölgesi düşünce, aralarında geri dönüşü olmayan bir uçurum yaratacaktır. Babasının gözleriyle her karşılaştığında vicdan azabı büyüyen Leyla ise, sonunda tüm gerçekleri Ali Rıza Bey’e itiraf eder. Artık şüphelerinden emin olan Ferhunde de, gerçek katili Serhat Koyuncu’ya işaret etmiştir. Esaretin ağırlığıysa hapishanede Şevket’in direncini kırmaya başlamıştır. Hayriye Hanım kendisine miras kalan evin resmi işlemlerini tamamlamak üzere Oğuz’la birlikte yola çıkar. Hayriye Hanım’ın yokluğunda, Fikret’in baba evine birkaç günlüğüne gelişi, Ali Rıza Bey’in yüzünü uzun bir süreden sonra güldüren tek şey olacaktır. Etrafı kirli yalanlarla sarılan Leyla, suçluluk duygusuna ve vicdan azabına son verecek yolda bir tercih yapmak zorunda kalır.
 

elis

Daimi Üye
Katılım
1 Mayıs 2010
Mesajlar
4.752
Tepki
4.883
Puan
113
Yaş
44
Konum
burdan:)
of yaa ben daha gecenki bolumu bile izlemedim,vaktim olmadiki hic,once gecenki bolumu izliyimde yarinda bugunku bolumu izlerim artik,,,,,
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
kanald.png
Kanal D

DetayBuyukResim.ashx




trans.gif

Yaprak Dökümü
[DM]video/xfb8bo_yaprak-dokumu-166-bolum-fragmany-27_shortfilms[/DM]
trans.gif






trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 27.10.2010 20:00



trans.gif

Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Ali Rıza Bey, Leyla’yı gerçeği itiraf etmeye ikna ediyor ve Leyla, Oğuz’u savcılığa ihbar ediyor.

Leyla’nın vicdan azabına Ali Rıza Bey son vermiş ve onu gerçeği itiraf etmeye ikna etmiştir. Leyla, Oğuz’u savcılığa ihbar eder. Şevket’in suçsuzluğunun ispat edilebilmesi için artık Oğuz’un yakalanması yeterlidir. Ama Oğuz önlemini almıştır. Hayriye Hanım, kendisine miras kalan evin resmi işlemlerini tamamlamak için Oğuz’la birlikte Trabzon’a gittiğinde orada yapayalnız kaldığını anlaması uzun sürmez. Oğuz kaçmıştır. Fikret, uzun bir aradan sonra geri döndüğü baba evinde, geçmişle bugün arasında hüzünlü bir yolculuğa çıkarken, Tahsin’le Fikret’in boşanma kararının ardında, başka bir erkek olduğuna inanan Cevriye Hanım, hesap sormak için soluğu Fikret’in kapısında alır. Cevriye büyük olay çıkarır Ali Rıza Bey’in gerçekleri ortaya çıkarmak için yaktığı kıvılcım büyük bir ateşe dönüşmüştür. Karanlıkta kalan sırlar ortaya çıkarken, Necla tedirgin adımlarla ailesinin yanındaki yerini alır. Ali Rıza Bey evlatlarının doğru adımlarıyla huzuru yeniden tadarken, Leyla’nın müjdeli haberi yeni bir umut olur.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Kanal D
Yaprak Dökümü


DetayBuyukResim.ashx



Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 03.11.2010 20:00

[DM]video/xfgb9i_yaprak-dokumu-167-bolum-fragmany-3-kasym-2010_shortfilms[/DM]


Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Ferhunde’ye uzun zaman önce kapatılan kapı, Ali Rıza Bey’in isteğiyle aralanıyor.

Mutlu olmak için tutunduğu her dalı kırılan Leyla, kızı Ahu’yu dünyaya getirmiştir. Ancak şimdi kendini her şeye yabancı ve hayallerinden çok uzakta hissetmektedir. Leyla’nın bozulan psikolojisinin farkında olan Fikret ise, şefkatle ona destek olmaya çalışmaktadır. Tahsin’le birlikte İstanbul’a dönen Hayriye Hanım, doğrudan hastaneye Leyla’nın yanına gider. Yıllar sonra yine baba evinde, babasının yanında kalmaya devam eden Necla ise, hayatının muhasebesini yaptığı anda, Ali’nin dile getireceği gerçeklerle sarsılır. Necla bir kez daha hayatına yön vereceği bir eşiktedir. Sevinci ve hüznü bir arada yaşayan Tekin Ailesi’nin kapısında hiç beklenmedik biri vardır. Ferhunde’ye uzun zaman önce kapatılan bu kapı, Ali Rıza Bey’in isteğiyle aralanır. Ayrılık kararından sonra, Fikret’in zor döneminde yanında olan Tahsin yeniden umutlanmıştır. Ancak Cevriye Hanım’ın başlattığı rüzgar, Tahsin’le Fikret’in arasındaki mesafeyi büyütüp, umutları söndürecektir. Kaçış planını bir süreliğine ertelenmek zorunda kalan Oğuz, tüm geçmişine sırtını dönmek üzeredir. Leyla ise yenildiğini düşündüğü hayat mücadelesinde, hayatına girdiği günden beri kendisini oradan oraya savuran Oğuz’la vedalaşacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Kanal D
Yaprak Dökümü


DetayBuyukResim.ashx


Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 10.11.2010 20:00

[DM]video/xfj7tc_yaprak-dokumu-168-bolum-fragmany-10-kasym-2010_shortfilms[/DM]

Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Şevket’in suçsuz olduğunu öğrendiğinden beri umutları tazelenen Ali Rıza Bey, onun eve döneceği günü sabırla bekliyor.

Veda mektubu, Leyla’nın hayata tutunabilmek için Oğuz’a uzattığı elin tamamen boş kaldığını anlatmaktadır. Leyla, yaşadıklarının yorgunluğuyla, tek başına yeni bir mücadeleye hazırlanacak gücü kendinde bulamazken, gelecekte kızına cevabını veremeyeceği soruların ağırlığıyla ezilmektedir. Maddi sıkıntılarla boğuşan Ferhunde duruma geçici çözümler bulmak için harekete geçer. Şevket’in suçsuz olduğunu öğrendiğinden beri umutları tazelenen Ali Rıza Bey, onun eve döneceği günü sabırla beklerken, Mithat Kara’nın sürprizi, art arda yaşanan sıkıntılara kısa bir mola olur. Evliliğine dair tüm umutlarını kaybeden Ali’nin vedalaşmak üzere olduğunu anlayan Necla, geçmişle gelecek arasındaki çizgide son bir şans aramaktadır. Kendisini özgürlüğe kavuşturacak haberin gecikmesi Şevket’i umutsuzluğa sürüklerken, Serhat adaletin yerini bulması için geride bırakılan izleri takip etmeyi sürdürür. Serhat düğümü çözecek noktaya adım adım yaklaşmakta, Oğuz’un etrafındaki çember giderek daralmaktadır. Oğuz’un karanlık yolculuğu, yine bir karanlıkta son bulurken, Tekin ailesinin yüreğine yine bir ateş düşer.
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
nejla sonunda ailesinin yaninda abisinin bile yanina gitmis aferim,
leyla ya cok üzüldüm babasina kizinin nüfus kcüzdanini gösterince cok duygulandim hele aliriza beyin basimin üstünde demesi cok anlamliydi:sim3:
evlat ne yapsa vazgecilmiyor:mendil:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Çarşamba 20:00 , Kanal D

Leyla, Oğuz’un acısını yaşıyor

OzetBolumResim.ashx


Oğuz’un ölüm haberi başta Leyla olmak üzere, herkesi derinden sarsar. Leyla, Oğuz’u son bir kez görmek için Fikret’le yola çıkar. Oğuz’un ölüm haberi Şevket için de büyük bir düş kırıklığı olur. Özgürlük umudu sönen Şevket için zor günler başlar.
Öte yandan Ali ile Necla evliliklerinde yolun sonuna gelmiş, boşanma kararı almışlardır. Ancak Necla’nın boşanmak için bazı şartları vardır. Ali’nin Ferhunde’yle çalışmaya karar vermesi ise, Necla ile Ali arasındaki iplerin iyice gerilmesine neden olacaktır.

Trabzon’daki işlerini halledip İstanbul’a dönen Tahsin, Fikret’e desteğini sürdürür. Tahsin’le Fikret arasındaki mesafeler, Tahsin’in duygusal adımıyla bir anda küçülecektir.

Art arda gelen sarsıcı olaylarla birlikte kabuğuna çekilen Leyla, yaşayacağı küçük mucizeyle yeniden hayat bulur. Necla’nın ayrılık kararını, Ali’den öğrenen Tekin Ailesi yeni bir hüzün yaşarken, Ali Rıza Bey hem Şevket’e, hem de ailesine yeni bir umut ışığı yakar.

[DM]video/xfons3_yaprak-dokumu-169-bolum-fragmany-24-kasym-2010_shortfilms[/DM]
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
[DM]video/xftez8_yaprak-dokumu-170-bolum-fragmany-www-dizinin-adresi-tr-gg_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-12-01 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Ali Rıza ve ailesinin yüzü gülüyor

Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Serhat’ın Leyla’ya uzattığı yardım eli, Tekin Ailesi’nde uzun zamandır beklenen baharın müjdecisi oluyor.
Ali’yle Necla’nın ayrılma kararı, Tekin Ailesi’nde heyecanlı günlerin başlangıcıdır. Necla ile konuşan Hayriye Hanım, gerçek suçluyu da kendi kendine tayin eder. Ona göre, Ferhunde şimdi de Necla’nın yuvasına gözünü dikmiştir. Ferhunde, yeni işine dört elle sarılırken, Ali ile Necla arasındaki uçurumun düşündüğünden daha büyük olduğunu anlar. Ferhunde isteyerek “o uçurumun” kenarına yaklaşır. Oğuz’un sağlık durumunda bir değişme olmaması Şevket’in umutlarını kırmaya başlamıştır. Bu umutsuzlukla Şevket, hayatının muhasebesini yapmaya başlayınca, geçmişiyle ve hatalarıyla yeniden pişmanlık içinde yüzleşir. Fikret ise hayatına yeni bir yön vermek üzeredir. Zor zamanlarında ailesine destek olmak isteyen Fikret’in gelecek planları arasında, Tahsin kendisine ait bir yer olmadığını hayal kırıklığıyla öğrenir. Fikret, Leyla ile Oğuz arasındaki sessiz vedalaşmadan haberdar olduğunda, gizli kalan eksik parçalar da tamamlanır.
Leyla, çaresiz gözlerle Oğuz’un iyileşmesini beklerken, Ceyda’nın planlarıysa bambaşkadır. Her geçen dakika umutları daha azalan Leyla’ya yardım elini bu kez Serhat uzatır. Leyla’nın kuşkuyla kabul edeceği bu yardım, Tekin Ailesi’nde uzun zamandır beklenen baharın da müjdecisi olacaktır.
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
dizi yeni ciktiginda kitabina merak sarmistim netten bulup öyle bir okumustum sonlarini.
ali riza bey felc geciriyor konusamaz duruma geliyor ama o halde bile papagana fransizca ögretmeye calisiyor diye:dertli:
simdi tahsin ali riza beye muhabbet kusu getirince aklima geldi sonlar yaklasiyor iyi biter insallah:mendil:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst