Uzak Şehir-Kanal D

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
163.508
Noldu noldu anlatsana
Boran ecmeli terketti göya,annesinle sözleşme yaptık meryeme yüzük taktircaksin cihana evlencekler,alyaya ozaman cocugu veririm bu ülkeyi de terkederim ozaman dedi,boran dahil herkes konakta yemege geldi,boran eski meryemle cihanın düğünde neler soyledigini herkesin icinde gösterdi falan,
Merhemin cocugu bence cihanin gibi duruyor çünkü 10yasinda ama teyzesine anne diyor meryeme degil

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.532
Meryem'in çocuğu çıktı mı :D Demiştim var diye hatta çocuk başka kimlikle görünüyordu haritada ulen dedim Alya'nın çocuğu Meryem'in çıkmasın ortalık duman olur:kriz: geçen buraya parça parça koyduğum Uzak Şehir - Doğum Haritası (Dizide Neler Olabilir :) ) başlığını açtım doğru çıkanlar olursa haber edin de diğer dizilere de yapayım :krizz:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.076
Boran ecmeli terketti göya,annesinle sözleşme yaptık meryeme yüzük taktircaksin cihana evlencekler,alyaya ozaman cocugu veririm bu ülkeyi de terkederim ozaman dedi,boran dahil herkes konakta yemege geldi,boran eski meryemle cihanın düğünde neler soyledigini herkesin icinde gösterdi falan,
Merhemin cocugu bence cihanin gibi duruyor çünkü 10yasinda ama teyzesine anne diyor meryeme degil
Kocasından korumaak icin kardesinemi vermis cocu cep, amaan boran gitsinde kurtulak.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.076
OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.076
Geçen eklemiştim ya sen o ne karınca duası gibi okunmuyor demiştin işte o klasördekileri az önce konuya koyup açtım haha
:kriz: hahhahahaha iyi yaptın analizler tutuyor çoğu ama bakalım ayy yeminle şu yapay zeka iyiki çıktı he @Astroloji kadının kulağı çınlıyor diyor beni kim çekiştiriyor pat ben çıkıyorum hahahaha sen çıkıyorsun (renk aldıgın gün)

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.532
:kriz: hahhahahaha iyi yaptın analizler tutuyor çoğu ama bakalım ayy yeminle şu yapay zeka iyiki çıktı he @Astroloji kadının kulağı çınlıyor diyor beni kim çekiştiriyor pat ben çıkıyorum hahahaha sen çıkıyorsun (renk aldıgın gün)
He doğru bak o da çıktı dedim bunlar iki görünmedim hemen arkamdan tef çaldılar kim olduğunuzu bile açık açık yazdı he meslek konuşkan oluşun burç bilgisi konuşma içeriği falan sakın dedikodumu yapmayın her bir şeyi görüyorum cümlelere kadar söylüyor hiç özel kalmadı :haha: :kriz: haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar