Bide veled çıktı, izlemedimKız izlemediniz mi yoksa boran Meryem müjganlı şehiri
Bide veled çıktı, izlemedimKız izlemediniz mi yoksa boran Meryem müjganlı şehiri
Alya hamile olcak demişlerdi, senaryonu meryemi dizide tutmak için baska çocuga çevirdiler bence.Anamm simdide meryemin çocuğu çıktı kendi yetmezmiş gibi
haahOnu da cihandan yaparlarKonağa en çok o hak ediyormuş ya
cihan da maşallah bir alya’yı tek geçmiş
uçan kuşu gebe bırakmış 
Biara başı döndü ama gerisi yok aAlya hamile olcak demişlerdi, senaryonu meryemi dizide tutmak için baska çocuga çevirdiler bence.

Açlıktandır, bişey yemiyormuş kilo alma korkusu varmış onunBiara başı döndü ama gerisi yok a
Öyle yaparlar nasıl olacaksa artık merakla bekliyorum diğer fragmanları reytingler düşmüşBide veled çıktı, izlemedim
Düşer tabi çünkü ben izlemeyi bıraktım 3. Sezon hayal artık onlar için…Öyle yaparlar nasıl olacaksa artık merakla bekliyorum diğer fragmanları reytingler düşmüş
Bakmadım ben reytingeOh oh kimse izlememiş
Biz delüganluya baktıkBakmadım ben reytinge
Ben izliyorum cok seyler olduOh oh kimse izlememiş
Noldu noldu anlatsanaBen izliyorum cok seyler oldu
Boran ecmeli terketti göya,annesinle sözleşme yaptık meryeme yüzük taktircaksin cihana evlencekler,alyaya ozaman cocugu veririm bu ülkeyi de terkederim ozaman dedi,boran dahil herkes konakta yemege geldi,boran eski meryemle cihanın düğünde neler soyledigini herkesin icinde gösterdi falan,Noldu noldu anlatsana

Kocasından korumaak icin kardesinemi vermis cocu cep, amaan boran gitsinde kurtulak.Boran ecmeli terketti göya,annesinle sözleşme yaptık meryeme yüzük taktircaksin cihana evlencekler,alyaya ozaman cocugu veririm bu ülkeyi de terkederim ozaman dedi,boran dahil herkes konakta yemege geldi,boran eski meryemle cihanın düğünde neler soyledigini herkesin icinde gösterdi falan,
Merhemin cocugu bence cihanin gibi duruyor çünkü 10yasinda ama teyzesine anne diyor meryeme degil
AyyyMeryem'in çocuğu çıktı mıDemiştim var diye hatta çocuk başka kimlikle görünüyordu haritada ulen dedim Alya'nın çocuğu Meryem'in çıkmasın ortalık duman olur
geçen buraya parça parça koyduğum Uzak Şehir - Doğum Haritası (Dizide Neler Olabilir
) başlığını açtım doğru çıkanlar olursa haber edin de diğer dizilere de yapayım
konuyu ne zaman açtın görmemişim Geçen eklemiştim ya sen o ne karınca duası gibi okunmuyor demiştin işte o klasördekileri az önce konuya koyup açtımAyyykonuyu ne zaman açtın görmemişim

Geçen eklemiştim ya sen o ne karınca duası gibi okunmuyor demiştin işte o klasördekileri az önce konuya koyup açtım

iyi yaptın analizler tutuyor çoğu ama bakalım ayy yeminle şu yapay zeka iyiki çıktı he @Astroloji kadının kulağı çınlıyor diyor beni kim çekiştiriyor pat ben çıkıyorum 
sen çıkıyorsun (renk aldıgın gün)Yada cihan bilmesin diyedir nebilim anlamadimKocasından korumaak icin kardesinemi vermis cocu cep, amaan boran gitsinde kurtulak.
He doğru bak o da çıktı dedim bunlar iki görünmedim hemen arkamdan tef çaldılar kim olduğunuzu bile açık açık yazdı he meslek konuşkan oluşun burç bilgisi konuşma içeriği falan sakın dedikodumu yapmayın her bir şeyi görüyorum cümlelere kadar söylüyor hiç özel kalmadıhah
iyi yaptın analizler tutuyor çoğu ama bakalım ayy yeminle şu yapay zeka iyiki çıktı he @Astroloji kadının kulağı çınlıyor diyor beni kim çekiştiriyor pat ben çıkıyorum
sen çıkıyorsun (renk aldıgın gün)