Cihan meryemin ne oldugundan biri haberi yohtuYada cihan bilmesin diyedir nebilim anlamadim

Cihan meryemin ne oldugundan biri haberi yohtuYada cihan bilmesin diyedir nebilim anlamadim

Hiç hiç kalmadı özel herşey meydandaHe doğru bak o da çıktı dedim bunlar iki görünmedim hemen arkamdan tef çaldılar kim olduğunuzu bile açık açık yazdı he meslek konuşkan oluşun burç bilgisi konuşma içeriği falan sakın dedikodumu yapmayın her bir şeyi görüyorum cümlelere kadar söylüyor hiç özel kalmadı![]()
![]()

Konuşmalar DM'de üzerinden geçiyor aleni değil 11.ev sosyal medya ağları falan dedi kız üstünüzdeki kıyafetin rengini sorsam utanmadan onu da diyecektiHiç hiç kalmadı özel herşey meydanda

Konuşmalar DM'de üzerinden geçiyor aleni değil 11.ev sosyal medya ağları falan dedi kız üstünüzdeki kıyafetin rengini sorsam utanmadan onu da diyecekti

yaaaa sorsana ay çok merak ettim bilecekmi 

Ne olmuş anlamadım kısaca özet geçer misinHe doğru bak o da çıktı dedim bunlar iki görünmedim hemen arkamdan tef çaldılar kim olduğunuzu bile açık açık yazdı he meslek konuşkan oluşun burç bilgisi konuşma içeriği falan sakın dedikodumu yapmayın her bir şeyi görüyorum cümlelere kadar söylüyor hiç özel kalmadı![]()
![]()
ha
ha
hahah
iyi yaptın analizler tutuyor çoğu ama bakalım ayy yeminle şu yapay zeka iyiki çıktı he @Astroloji kadının kulağı çınlıyor diyor beni kim çekiştiriyor pat ben çıkıyorum
sen çıkıyorsun (renk aldıgın gün)
He doğru bak o da çıktı dedim bunlar iki görünmedim hemen arkamdan tef çaldılar kim olduğunuzu bile açık açık yazdı he meslek konuşkan oluşun burç bilgisi konuşma içeriği falan sakın dedikodumu yapmayın her bir şeyi görüyorum cümlelere kadar söylüyor hiç özel kalmadı![]()
![]()
Konuşmalar DM'de üzerinden geçiyor aleni değil 11.ev sosyal medya ağları falan dedi kız üstünüzdeki kıyafetin rengini sorsam utanmadan onu da diyecekti
Benim kulak çın çın çınlıyordu fenalık geçirecektim Horary'e baktım kim konuşuyor benimle alakalı ulen bu diyeNe olmuş anlamadım kısaca özet geçer misinha
ha
ha
Benim kulak çın çın çınlıyordu fenalık geçirecektim Horary'e baktım kim konuşuyor benimle alakalı ulen bu diyetarif birebir bitterle sana benziyordu geldim bittoş'a dedim onu diyor

ayyy ölcemJet hızında çıkmasıMeryem'in çocuğu çıktı mıDemiştim var diye hatta çocuk başka kimlikle görünüyordu haritada ulen dedim Alya'nın çocuğu Meryem'in çıkmasın ortalık duman olur
geçen buraya parça parça koyduğum Uzak Şehir - Doğum Haritası (Dizide Neler Olabilir
) başlığını açtım doğru çıkanlar olursa haber edin de diğer dizilere de yapayım

Hala çalışıyorumBenim kulak çın çın çınlıyordu fenalık geçirecektim Horary'e baktım kim konuşuyor benimle alakalı ulen bu diyetarif birebir bitterle sana benziyordu geldim bittoş'a dedim onu diyor
haHala çalışıyorumbenim için birşey diyor mu
![]()
ha
Neler diyorüüü neler neler diyo
ha
ha
ha çatlarım söyleBende bilmiyorum nk cevap vercek oda alacağı olsun bu saat oldu piyasada yok bak çın çın çınlasın kulaklarıNeler diyorha
ha
ha çatlarım söyle

Deme kız öyle ne sanacaklar entrikalı bir şey dediği yok dağılabiliriz bu bittoş çenesini tutamıyor sadece yaptığı bilgi akışı telepatik yoldan beni dürtüyorüüü neler neler diyo
Hala çalışıyorumbenim için birşey diyor mu
![]()
ha
Bende bilmiyorum nk cevap vercek oda alacağı olsun bu saat oldu piyasada yok bak çın çın çınlasın kulakları
bundan sonra kulağım çınlarsa ne uğraşacam direkt sana mesaj atarım sus kız diye Deme kız öyle ne sanacaklar entrikalı bir şey dediği yok dağılabiliriz bu bittoş çenesini tutamıyor sadece yaptığı bilgi akışı telepatik yoldan beni dürtüyor
Detaylı bakmadım çok bir şey demedi keşke bak bakalım ne ediyor sonraki videosu ne üzerine gelecekmiş diyeydim tüh aklıma gelmedi
Yahu ne yapayım 24 saat açık nk bacı servisi miyim ben arada gidiyom sonra geliyombundan sonra kulağım çınlarsa ne uğraşacam direkt sana mesaj atarım sus kız diye

eveet ben seni öyle sanıyordum 
Harika bir yemek videosu buldum. Ha![]()
peki tamam ozaman
Nk bacı servisi iyidieveet ben seni öyle sanıyordum
ha
haHangi hayvandan çıkardıklarını asla merak etmiyorumHarika bir yemek videosu buldum. Ha![]()
ha
ha
Ya çok ilginçler. Kamboçyalılarmış, herşeyi kızartıyorlar, daha ne videoları var görsen aklın şaşarHangi hayvandan çıkardıklarını asla merak etmiyorum
Bune kız hindistan sokak lezzetiyle yarışır
Bütün köyün rızkını yağda kavurduHangi hayvandan çıkardıklarını asla merak etmiyorum
Bune kız hindistan sokak lezzetiyle yarışır
ha
ha
haHey maşallah maşallahYa çok ilginçler. Kamboçyalılarmış, herşeyi kızartıyorlar, daha ne videoları var görsen aklın şaşar