Uzak Şehir-Kanal D

Astroloji

Daimi Üye
Tepki
2.315
Anlatıyorum—>
Tevfik Fikret

Tevfik Fikret (Osmanlıca: توفیق فکرت; 24 Aralık 1867, İstanbul - 19 Ağustos 1915, İstanbul), Osmanlı şâiri ve öğretmendir. Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılma sürecinde Servet-i Fünûn topluluğunun lideri olan Tevfik Fikret, devrimci ve idealist fikirleriyle Mustafa Kemal başta olmak üzere dönemin pek çok aydınını etkiledi. Türk edebiyatının Batılılaşmasında öne çıkan isimlerden birisi oldu. Farsçada "kuş yuvası" anlamına gelen Aşiyan ismini verdiği semt, yaşamının son yıllarını geçirdiği ve eserlerini kaleme aldığı yerdir.
Allah razı olsun hahaha hahaha hahaha hahaha

Astroloji

Daimi Üye
Tepki
2.315
Sessiz olalimki izle.demek istedim ahaha söylemicez
Peki bakalım bu arada 1. Sezonu bitirdim.
Görüşlerimi bildirmek isterim ki;
Hikaye gerçekten etkileyici aslında ve sağlam. Saçma sapan bulduğum yerlerde olsa ( Zaten diziyi izletende bu) , doğuda ölen abisinin karısıyla evlendirilme olayı bir gerçek. Ama Alya gibi kültürlü ve eğitimli bir kadının bunu kabul etmesini garipsedim sadece, çocuğuyla kaçabilirdi. Çocuğunu bırakamamasını anlayabiliyorum ama bu kadar varlık içerisinde çok fazla kaçıp gitme fırsatı olmuştu.
Sonuç olarak hikaye sağlam ve güçlü bence.
Hiç birşey olmaz demiyorum zaten ben Müge anlıda gördüğüm ahlaksız insanlardan sonra burada gördüğüm hiç bir entrikayı garipsemedim:D
Hatta sadakat Müge anlı da çıkan kaynanalara ve annelere göre bir melek:D
Çocuklarının mutluluğunu pek istemesede sadakat çocuklarını seven bir anne:)
Sorun şu ki kendi çocuklarından başka hiç kimseyi sevmiyor :D
Onuda genç bir kızken kandırılıp, hor görülmesine (ve anladığım kadarıyla çok fakirler ve anne babasından yok) ve bunun acısını çıkartmak için herşeyi yaptığını düşünüyorum. İçindeki intikam alma dürtüsü, o eziklik ve ortada bırakılma ın verdiği güvensizlik hissi (Kesin o Satürn n aldığı sert açılardan böyle:) ) hiç doyurulmayacak. Birde bebeğiyle uçurumdan düştüğü için acımasızlık gördüğü için, kendisi daha beter acımasız olmuş.
Ahh sadakat Ahh. Diziyi bu kadın götürüyor bu kadın olmasa dizi yürümez o yüzden sadakat i sevin koruyun, kızmayın :D
Hahaha hahaha hahaha hahaha

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.506
Peki bakalım bu arada 1. Sezonu bitirdim.
Görüşlerimi bildirmek isterim ki;
Hikaye gerçekten etkileyici aslında ve sağlam. Saçma sapan bulduğum yerlerde olsa ( Zaten diziyi izletende bu) , doğuda ölen abisinin karısıyla evlendirilme olayı bir gerçek. Ama Alya gibi kültürlü ve eğitimli bir kadının bunu kabul etmesini garipsedim sadece, çocuğuyla kaçabilirdi. Çocuğunu bırakamamasını anlayabiliyorum ama bu kadar varlık içerisinde çok fazla kaçıp gitme fırsatı olmuştu.
Sonuç olarak hikaye sağlam ve güçlü bence.
Hiç birşey olmaz demiyorum zaten ben Müge anlıda gördüğüm ahlaksız insanlardan sonra burada gördüğüm hiç bir entrikayı garipsemedim:D
Hatta sadakat Müge anlı da çıkan kaynanalara ve annelere göre bir melek:D
Çocuklarının mutluluğunu pek istemesede sadakat çocuklarını seven bir anne:)
Sorun şu ki kendi çocuklarından başka hiç kimseyi sevmiyor :D
Onuda genç bir kızken kandırılıp, hor görülmesine (ve anladığım kadarıyla çok fakirler ve anne babasından yok) ve bunun acısını çıkartmak için herşeyi yaptığını düşünüyorum. İçindeki intikam alma dürtüsü, o eziklik ve ortada bırakılma ın verdiği güvensizlik hissi (Kesin o Satürn n aldığı sert açılardan böyle:) ) hiç doyurulmayacak. Birde bebeğiyle uçurumdan düştüğü için acımasızlık gördüğü için, kendisi daha beter acımasız olmuş.
Ahh sadakat Ahh. Diziyi bu kadın götürüyor bu kadın olmasa dizi yürümez o yüzden sadakat i sevin koruyun, kızmayın :D
Hahaha hahaha hahaha hahaha
Seviyoz sadakati hele 3-4 bölümdür bayılıyoruzzz kanatsız melaike :D maşallah haha

Astroloji

Daimi Üye
Tepki
2.315
Adam iblis tabiki öyle olacak dişleri :kriz:
Valla bu sadakat de az iblis değil hahaha
Yemin ederim strese girdim bu kadının yaptıklarından:D
Dizi tarihinde beni en çok strese sokan 2. Karakter olabilir :D
Birincisi 'Camdaki kız ın annesi FERİDE'
İkincisi 'SADAKAT' hanım teyze hahaha
Böyle anneler düşman başına :D
Aşk ı memnu da ki Firdevs e kurban olsun bunlar o bile bu kadar yapmamıştı :D

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
160.648
Valla bu sadakat de az iblis değil hahaha
Yemin ederim strese girdim bu kadının yaptıklarından:D
Dizi tarihinde beni en çok strese sokan 2. Karakter olabilir :D
Birincisi 'Camdaki kız ın annesi FERİDE'
İkincisi 'SADAKAT' hanım teyze hahaha
Böyle anneler düşman başına :D
Aşk ı memnu da ki Firdevs e kurban olsun bunlar o bile bu kadar yapmamıştı :D
Evet camdaki kızdaki feridede namuzsuzdu ahaha

Astroloji

Daimi Üye
Tepki
2.315
Evet camdaki kızdaki feridede namuzsuzdu ahaha
Daha Ruh hastası çıkana kadar zirve feride de. ay hala stres oluyorum sesi kulaklarımda yankılanıyor:D
'Namussuzluk edip erkeklerle görüşürsen, bunu anlarım, duyarım, hayatını zindan ederim, sokağa atarım, yalnız kalırsın'. hahaha psikolojimi bozmuştu.
Gülmek yasak, fazla yemek yasak, gezmek yasak, müstehcen rüya yasak, bisiklete binmek yasak, tatlı yasak, korseyi çıkartmak yasak, erkeklerle konuşmak yasak, su içmek yasak, ölmek bile yasak :D
Kimse Lanetlik konusunda Feride nin eline su dökemez :D

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
160.648
Daha Ruh hastası çıkana kadar zirve feride de. ay hala stres oluyorum sesi kulaklarımda yankılanıyor:D
'Namussuzluk edip erkeklerle görüşürsen, bunu anlarım, duyarım, hayatını zindan ederim, sokağa atarım, yalnız kalırsın'. hahaha psikolojimi bozmuştu.
Gülmek yasak, fazla yemek yasak, gezmek yasak, müstehcen rüya yasak, bisiklete binmek yasak, tatlı yasak, korseyi çıkartmak yasak, erkeklerle konuşmak yasak, su içmek yasak, ölmek bile yasak :D
Kimse Lanetlik konusunda Feride nin eline su dökemez :D
O kadının rolu zaten başlı başınca degisikti,oturup sinirle izliyordum ahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar