Uzak Şehir-Kanal D

Astroloji

Daimi Üye
Tepki
2.313
hahahaha biz bişi yapmıyoruz :kriz:
Bide düşün şuan pat pat izliyorsun biz haftayı iple çekiyorduk haha
İşte ben bi hafta falan bekleyemem :D

Ama biri şu ecmel in dişlerini fırçalasın, zerrinin de saçlarını yıkasınlar yağ damlayacak :D
Pasaklılar ailesi ya babası diş fırçalamaz, kızı saç yıkamaz hahaha hahaha hahaha

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.016
Sizin muhabbet diziden daha iyi he :krizz:

Ya siz böyle yaptıkça izlemeden duramıyorum:D işi gücü bıraktım hahaha hahaha
Ben senin yerinde olsam dizinin başlangıç tarihini alır haritasını çıkarır hem karakterlerin analizini çıkarır hem bütün gidişatı öğrenir buraya da gelir ahanda finali de böyle olacak astrolojik göstergeler bunu gösteriyor derim haha

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
160.639
Sizin muhabbet diziden daha iyi he :krizz:

Ben senin yerinde olsam dizinin başlangıç tarihini alır haritasını çıkarır hem karakterlerin analizini çıkarır hem bütün gidişatı öğrenir buraya da gelir ahanda finali de böyle olacak astrolojik göstergeler bunu gösteriyor derim haha
Buda iyiymis ahaha bekliyoruz

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.016
Hem ilk tanıtımın hem de 1.bölümün yayın anı haritasını çıkarıp AI yorumlattım eğer doğru bakıyorsa finalden bir önce çok bomba şeyler olur haha Yorumların ekran görüntülerini aldım bakalım finalde tutacak mı dedikleri :cokkomik:

Ekran görüntüsü 2026-03-31 120408.png

Nare hamile mi? Onun doğumu da aksiyonlu görünüyor erken doğum yapabilir. Kızı olma olasılığı yüksekmiş ama erkek olursa ailenin o sert "erkeklik" geleneğini yıkacak çok daha hassas ve duygusal (Balık/Yengeç etkili) bir karakter olacaktır diyor haha

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
160.639
Hem ilk tanıtımın hem de 1.bölümün yayın anı haritasını çıkarıp AI yorumlattım eğer doğru bakıyorsa finalden bir önce çok bomba şeyler olur haha Yorumların ekran görüntülerini aldım bakalım finalde tutacak mı dedikleri :cokkomik:

Ekli dosyayı görüntüle 52005

Nare hamile mi? Onun doğumu da aksiyonlu görünüyor erken doğum yapabilir. Kızı olma olasılığı yüksekmiş ama erkek olursa ailenin o sert "erkeklik" geleneğini yıkacak çok daha hassas ve duygusal (Balık/Yengeç etkili) bir karakter olacaktır diyor haha
:kriz: :kriz: :kriz:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar