Bayaaa geride kaldı o bölüm yaKadını ne ara öldürdün beee
ha
ha
ha karolin mi gelecek yoksa Bayaaa geride kaldı o bölüm yaKadını ne ara öldürdün beee
ha
ha
ha karolin mi gelecek yoksa 
1.2.3 tıpBayaaa geride kaldı o bölüm yaha
ha
ha karolin mi gelecek yoksa
Ay bide o var dimi@Astroloji EL Kitabı gelirken bir zahmet şu meryemide öldür a
ha
ha
haFikriye geldi. Öldü bile, karolin de ölmüş, başka anne de mi gelecek?1.2.3 tıp
Çok hızlısınOhoo çoktan geldi, öldü bile kadın. Ben 2. Sezondayım

Yok yok anne bitti babası gelcekmişFikriye geldi. Öldü bile, karolin de ölmüş, başka anne de mi gelecek?

Ya siz böyle yaptıkça izlemeden duramıyorumYok yok anne bitti babası gelcekmiş
ha
haYa siz böyle yaptıkça izlemeden duramıyorumişi gücü bıraktım
ha
ha

biz bişi yapmıyoruz 
İşte ben bi hafta falan bekleyemembiz bişi yapmıyoruz
Bide düşün şuan pat pat izliyorsun biz haftayı iple çekiyorduk
ha
ha
haPasaklılar ailesiİşte ben bi hafta falan bekleyemem
Ama biri şu ecmel in dişlerini fırçalasın, zerrinin de saçlarını yıkasınlar yağ damlayacak
Pasaklılar ailesi ya babası diş fırçalamaz, kızı saç yıkamazha
ha
ha
Ee ama öyle zerrinin saçından çıkan yağa yarım kilo patates, 2 yumurta kızartılırPasaklılar ailesi
ha
ha
haAhaaa astroloji de gitti kaybettik görenler müge anlıya başvursunEe ama öyle zerrinin saçından çıkan yağa yarım kilo patates, 2 yumurta kızartılırha
ha
ha
HaAhaaa astroloji de gitti kaybettik görenler müge anlıya başvursun![]()
![]()
ha
ha
Ben senin yerinde olsam dizinin başlangıç tarihini alır haritasını çıkarır hem karakterlerin analizini çıkarır hem bütün gidişatı öğrenir buraya da gelir ahanda finali de böyle olacak astrolojik göstergeler bunu gösteriyor derimYa siz böyle yaptıkça izlemeden duramıyorumişi gücü bıraktım
ha
ha

Buda iyiymis aSizin muhabbet diziden daha iyi he
Ben senin yerinde olsam dizinin başlangıç tarihini alır haritasını çıkarır hem karakterlerin analizini çıkarır hem bütün gidişatı öğrenir buraya da gelir ahanda finali de böyle olacak astrolojik göstergeler bunu gösteriyor derim
bekliyoruzBunu yaparsa var ya bir reyting rekoru da o kırarBuda iyiymis abekliyoruz

Yorumların ekran görüntülerini aldım bakalım finalde tutacak mı dedikleri 
Hem ilk tanıtımın hem de 1.bölümün yayın anı haritasını çıkarıp AI yorumlattım eğer doğru bakıyorsa finalden bir önce çok bomba şeyler olurYorumların ekran görüntülerini aldım bakalım finalde tutacak mı dedikleri
Ekli dosyayı görüntüle 52005
Nare hamile mi? Onun doğumu da aksiyonlu görünüyor erken doğum yapabilir. Kızı olma olasılığı yüksekmiş ama erkek olursa ailenin o sert "erkeklik" geleneğini yıkacak çok daha hassas ve duygusal (Balık/Yengeç etkili) bir karakter olacaktır diyor
Kız suuusssssEe ama öyle zerrinin saçından çıkan yağa yarım kilo patates, 2 yumurta kızartılırha
ha
ha