Peki bakalım bu arada 1. Sezonu bitirdim.
Görüşlerimi bildirmek isterim ki;
Hikaye gerçekten etkileyici aslında ve sağlam. Saçma sapan bulduğum yerlerde olsa ( Zaten diziyi izletende bu) , doğuda ölen abisinin karısıyla evlendirilme olayı bir gerçek. Ama Alya gibi kültürlü ve eğitimli bir kadının bunu kabul etmesini garipsedim sadece, çocuğuyla kaçabilirdi. Çocuğunu bırakamamasını anlayabiliyorum ama bu kadar varlık içerisinde çok fazla kaçıp gitme fırsatı olmuştu.
Sonuç olarak hikaye sağlam ve güçlü bence.
Hiç birşey olmaz demiyorum zaten ben Müge anlıda gördüğüm ahlaksız insanlardan sonra burada gördüğüm hiç bir entrikayı garipsemedim

Hatta sadakat Müge anlı da çıkan kaynanalara ve annelere göre bir melek

Çocuklarının mutluluğunu pek istemesede sadakat çocuklarını seven bir anne

Sorun şu ki kendi çocuklarından başka hiç kimseyi sevmiyor

Onuda genç bir kızken kandırılıp, hor görülmesine (ve anladığım kadarıyla çok fakirler ve anne babasından yok) ve bunun acısını çıkartmak için herşeyi yaptığını düşünüyorum. İçindeki intikam alma dürtüsü, o eziklik ve ortada bırakılma ın verdiği güvensizlik hissi (Kesin o Satürn n aldığı sert açılardan böyle

) hiç doyurulmayacak. Birde bebeğiyle uçurumdan düştüğü için acımasızlık gördüğü için, kendisi daha beter acımasız olmuş.
Ahh sadakat Ahh. Diziyi bu kadın götürüyor bu kadın olmasa dizi yürümez o yüzden sadakat i sevin koruyun, kızmayın

Ha

ha

ha

ha