Uzak Şehir-Kanal D

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.634
Sizinki ortalığı karıştırarak başlıyor :cokkomik:Alya'nın eşi yaşıyor herhalde orada yatan başka biri gibi

Kızzzz yok ne yaşaması vallahi adaamı mezarinda bile rahat koymayan senarist bi arka sokaklar bide bunlarda gördüm hahahaha ille hortlatacaklar ille birilerinin işini bozacaklar haha Allah için pembişimize çıkarsınlar mezardan yoksa diziyi izlemiycem haha

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.163
Kızzzz yok ne yaşaması vallahi adaamı mezarinda bile rahat koymayan senarist bi arka sokaklar bide bunlarda gördüm hahahaha ille hortlatacaklar ille birilerinin işini bozacaklar haha Allah için pembişimize çıkarsınlar mezardan yoksa diziyi izlemiycem haha
Bir dizide öldürdükleri karakteri yeniden oynatmışlardı ya izleyici senariste o öldü ya yazdığını mı unuttun falan demişti. Kurtlar Vadisi miydi acaba bilindik de bir diziydi :düsün:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.163
bende öyle tahmin ettim.
Bir ihtimal aslında ölmemişte olabilir.
Böylece iki erkek kardeşin aynı kadına aşık olması diye başlar.
Öldüğüne dair teşhis edilmiş miydi? Karısına göstermişlerdir belki. Gerçi bazı dizilerde ilaçla nabzı mabzı durdurup birkaç saat ölü gösteriyorlar saatler sonra kendisine getirtiyorlar tövbe yarabbim :cokkomik: hani adamın peşinde belalıları varsa kendisini öldü gösterip kaçmış falan olabilir.Eğer öyle yaptılarsa Alya şu an evli olacak bu el ele olduğu kişiyle arasında iyice uçurum olacak. Ya bir kaynana vardı adını bilmiyorum adamın annesi tutmasın bu kadını belki oğluyla Alya'nın birlikte olmasını istemiyordur :kafamdazırdelisorulardeyipdüşünceleredalannkemojisi: :düsün:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.634
Öldüğüne dair teşhis edilmiş miydi? Karısına göstermişlerdir belki. Gerçi bazı dizilerde ilaçla nabzı mabzı durdurup birkaç saat ölü gösteriyorlar saatler sonra kendisine getirtiyorlar tövbe yarabbim :cokkomik: hani adamın peşinde belalıları varsa kendisini öldü gösterip kaçmış falan olabilir.Eğer öyle yaptılarsa Alya şu an evli olacak bu el ele olduğu kişiyle arasında iyice uçurum olacak. Ya bir kaynana vardı adını bilmiyorum adamın annesi tutmasın bu kadını belki oğluyla Alya'nın birlikte olmasını istemiyordur :kafamdazırdelisorulardeyipdüşünceleredalannkemojisi: :düsün:
Anacım dizide cihan boranı yıkıyor gasilhaneye gidiyor anası son kez yüzüne bakıyor hahahaha kime baktı kimmi gömdü yıkadılar tanınmaz haldemiymiiş? Kaza olmuş ya yada heralde haza sahnesi gelio katakulli bize yutturcaklar hahahaha birde o degil cenazeyi alya getirmiş kocasına bakmamışmı :krizz:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar