Elif_Eylul
Daimi Üye
Bende şaşırıdım acıkcasiBide bulasık makine reklamı vardınerde görülmüş aşiret ağası bozulan makina icin magza gezdigi
Bende şaşırıdım acıkcasiBide bulasık makine reklamı vardınerde görülmüş aşiret ağası bozulan makina icin magza gezdigi
Bide zenginler kat-i vee aslaa sıfır eşya almazlar hizmetçilerineBende şaşırıdım acıkcasi

ya tamir ettirirlir yada kızının gelinin eski makinasi gelir oraya 

Eve aldılar ama hizmetçiye değil LiBide zenginler kat-i vee aslaa sıfır eşya almazlar hizmetçilerineya tamir ettirirlir yada kızının gelinin eski makinasi gelir oraya
Allahm sorma nareyle şahinde derede abdest aldılarVayy ne bölümdü simdi nasıl beklicez eylüle kadar

Vayy ne bölümdü simdi nasıl beklicez eylüle kadar
internetten baktım sonra vıyy kesin alyada hamile kalır 
Havalimaninda öpüşürken hamile kalmak türk dizilerinde olur zaten aSon dak bebe ağlayınca öpüsme sahnesini kaçirmisim
internetten baktım sonra vıyy kesin alyada hamile kalır

Havalimaninda öpüşürken hamile kalmak türk dizilerinde olur zaten a
bizde öyle hemen hamile kalınıyo 
Eylül yanında değil miVayy ne bölümdü simdi nasıl beklicez eylüle kadar

Eylül yanında değil mi
Eylüle kadar dedin ya

Eylül yanında değil mi
ben o ismi ilk gördügümde kv hayranı sandım bu karıyı 
meger cocuglarin adıymış Kızzzz yok ne yaşaması vallahi adaamı mezarinda bile rahat koymayan senarist bi arka sokaklar bide bunlarda gördümSizinki ortalığı karıştırarak başlıyorAlya'nın eşi yaşıyor herhalde orada yatan başka biri gibi

ille hortlatacaklar ille birilerinin işini bozacaklar
Allah için pembişimize çıkarsınlar mezardan yoksa diziyi izlemiycem 
Sizinki ortalığı karıştırarak başlıyorAlya'nın eşi yaşıyor herhalde orada yatan başka biri gibi
Bir dizide öldürdükleri karakteri yeniden oynatmışlardı ya izleyici senariste o öldü ya yazdığını mı unuttun falan demişti. Kurtlar Vadisi miydi acaba bilindik de bir diziydiKızzzz yok ne yaşaması vallahi adaamı mezarinda bile rahat koymayan senarist bi arka sokaklar bide bunlarda gördümille hortlatacaklar ille birilerinin işini bozacaklar
Allah için pembişimize çıkarsınlar mezardan yoksa diziyi izlemiycem
Öldüğüne dair teşhis edilmiş miydi? Karısına göstermişlerdir belki. Gerçi bazı dizilerde ilaçla nabzı mabzı durdurup birkaç saat ölü gösteriyorlar saatler sonra kendisine getirtiyorlar tövbe yarabbimbende öyle tahmin ettim.
Bir ihtimal aslında ölmemişte olabilir.
Böylece iki erkek kardeşin aynı kadına aşık olması diye başlar.
Anacım dizide cihan boranı yıkıyor gasilhaneye gidiyor anası son kez yüzüne bakıyorÖldüğüne dair teşhis edilmiş miydi? Karısına göstermişlerdir belki. Gerçi bazı dizilerde ilaçla nabzı mabzı durdurup birkaç saat ölü gösteriyorlar saatler sonra kendisine getirtiyorlar tövbe yarabbimhani adamın peşinde belalıları varsa kendisini öldü gösterip kaçmış falan olabilir.Eğer öyle yaptılarsa Alya şu an evli olacak bu el ele olduğu kişiyle arasında iyice uçurum olacak. Ya bir kaynana vardı adını bilmiyorum adamın annesi tutmasın bu kadını belki oğluyla Alya'nın birlikte olmasını istemiyordur :kafamdazırdelisorulardeyipdüşünceleredalannkemojisi:

kime baktı kimmi gömdü yıkadılar tanınmaz haldemiymiiş? Kaza olmuş ya yada heralde haza sahnesi gelio katakulli bize yutturcaklar 
birde o degil cenazeyi alya getirmiş kocasına bakmamışmı