Aksam zerrini dr götürdü ya esimede diyorum bunlar birbirne aşık olur bide kayanın bebesini büyütürler görürsünSüperrrr bir bölümdü

Aksam zerrini dr götürdü ya esimede diyorum bunlar birbirne aşık olur bide kayanın bebesini büyütürler görürsünSüperrrr bir bölümdü
Zaten öyle olcak gibi,cocuk doğar büyür sünnet olur bu senin çocugun kaya der aAksam zerrini dr götürdü ya esimede diyorum bunlar birbirne aşık olur bide kayanın bebesini büyütürler görürsün
BencedeZaten öyle olcak gibi,cocuk doğar büyür sünnet olur bu senin çocugun kaya der a
Kızzz dedigmiz çıktıZaten öyle olcak gibi,cocuk doğar büyür sünnet olur bu senin çocugun kaya der a
Klasik türkiş dizisiKızzz dedigmiz çıktı
Kız sen bu diziyi izliyor musun?Klasik türkiş dizisi
YouTube’dan kısa kısa aradaKız sen bu diziyi izliyor musun?
Yaa tabi agalık aşiretlik olarak bu dizi biraz amatör bence biz ne aga dizileri izledikasmalı konak geldi geçti
Hee full izlemedigini biliyorum sevmemiştindeYouTube’dan kısa kısa arada
Yaşını belli etmiyor gözüküyor boran ona bakarsan daha yaşlı duruyorHee full izlemedigini biliyorum sevmemiştindealya ama bana çok yakıştıramıyorum ben cihana yani daha iyi bi oyuncuda olabilirmiş gibi küçük kalıyor cihana yaşça
Boran zaten onuda nerden bulmuşlarsaYaşını belli etmiyor gözüküyor boran ona bakarsan daha yaşlı duruyor
Bn bilmim onuBoran zaten onuda nerden bulmuşlarsacast sıkıntısı var dizide yani annesi niye öldü onuda anlamadım?
Amaan bende anlamadım vala kargaşayla geçtide mineye uyuz oluyorum suratsızAyy bu bölüm neydiii
Düşer tabi sezon finalinden önce sacmalıyorlar isde boykot ürünleri sokusturuyorlar araya bideReytingler düşmüş bu hafta çok,cola reklamı hiç olmadı ne kadar saçma dizinin içine ettiler
Bide bulasık makine reklamı vardıReytingler düşmüş bu hafta çok,cola reklamı hiç olmadı ne kadar saçma dizinin içine ettiler