Uzak Şehir-Kanal D

Antepliseda

Daimi Üye
Tepki
17.247
Öldüğüne dair teşhis edilmiş miydi? Karısına göstermişlerdir belki. Gerçi bazı dizilerde ilaçla nabzı mabzı durdurup birkaç saat ölü gösteriyorlar saatler sonra kendisine getirtiyorlar tövbe yarabbim :cokkomik: hani adamın peşinde belalıları varsa kendisini öldü gösterip kaçmış falan olabilir.Eğer öyle yaptılarsa Alya şu an evli olacak bu el ele olduğu kişiyle arasında iyice uçurum olacak. Ya bir kaynana vardı adını bilmiyorum adamın annesi tutmasın bu kadını belki oğluyla Alya'nın birlikte olmasını istemiyordur :kafamdazırdelisorulardeyipdüşünceleredalannkemojisi: :düsün:

dizi sonuçta.
haha

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.378
Öldü denip de ne olduğu belli olmayan adamın akıbetini bana da haber ediverin bacım bir etiket çak bana damlarım :kriz: :izlemediğidizininkarakterinidertedinenşaşkolozizleyiciemojisi: :krizz: haha :haha:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.029
Öldü denip de ne olduğu belli olmayan adamın akıbetini bana da haber ediverin bacım bir etiket çak bana damlarım :kriz: :izlemediğidizininkarakterinidertedinenşaşkolozizleyiciemojisi: :krizz: haha :haha:
hahahahah ayyy bu akşam sanıyoruuum nasıl heycanlandım hahahaha ben gidigim bacım sen aç bölümü izle :krizz:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar