Taşacak Bu Deniz (Trt1)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.092
Evet evet Bnde bunu gördüm aşırı benzetmeyede gerek var mı ya
Kızılcık şerbetinden çıkan Fatih bile olabilir diyorlardı
Popüler olmayan yüz daha güzel olur
Gerek yok ama çok da alakasız biri gibi durmamalı çünkü Oruç ve İso'yu birbirine benzeyen kardeşler yapmışlar en azından bir Zarife'ye benzeme olayı olabilir seyirci yadırgamasın diye. Şu Gökhan'ı da Şerif'e benzeyen biri seçmişler mesela ben ondan da bir bomba patlamasını bekliyorum.

Kızılcık Şerbeti dizisinden çıkan adamın oyunculuğu iyi değil o da gelmesin. Popüler olmayan yüzse bile aha sağlam bir kötü geldi hissi versin

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
116.654
Gerek yok ama çok da alakasız biri gibi durmamalı çünkü Oruç ve İso'yu birbirine benzeyen kardeşler yapmışlar en azından bir Zarife'ye benzeme olayı olabilir seyirci yadırgamasın diye. Şu Gökhan'ı da Şerif'e benzeyen biri seçmişler mesela ben ondan da bir bomba patlamasını bekliyorum.

Kızılcık Şerbeti dizisinden çıkan adamın oyunculuğu iyi değil o da gelmesin. Popüler olmayan yüzse bile aha sağlam bir kötü geldi hissi versin
Hmm Gökhan ve şerif çıkarsa olaysın Nk :krktm::heyecan:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.092
Hmm Gökhan ve şerif çıkarsa olaysın Nk :krktm::heyecan:
Niye ya bence herkesi bu benzerlik huylandırmıştır ha bir de Zarife sarma falan yedirdi adama ne oluyor ya olmaya devam ettim. Gökhan ya da Şerif Fatih diye çıkarsa mı demek istedin? Öyleyse öyle bir şey düşünmüyorum ben ayrı bir olay patlar diye bekliyorum :D

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
116.654
Niye ya bence herkesi bu benzerlik huylandırmıştır ha bir de Zarife sarma falan yedirdi adama ne oluyor ya olmaya devam ettim. Gökhan ya da Şerif Fatih diye çıkarsa mı demek istedin? Öyleyse öyle bir şey düşünmüyorum ben ayrı bir olay patlar diye bekliyorum :D
Yok ya hiç dikkat etmedim ona
Kardeş gibi bişey mı çıkarlar diye onu sanmıyorum da kuzen filan olabilir

Fatih başka karakter o belli artık
Şerifi bırakabilir diyorlar bn sanmıyorum ihanet etsin tabi dizi bu belli olmaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar