Şulişin Günlüğü

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.250
Buzdolabımız bozuldu demiştim ya yeni buzdolabı aldık ama gelmesi birkaç gün sürecek pazartesi günü eski buzdolabını almaya gelecekler iyi İnşallah salı günü de yeni buzdolabınız gelecek

Çok kötü bir zamanda bozuldu dolap .cumartesi öğleden sonra gittik koliciden köpük kutu aldık 3 katli derin dondurucum var onları köpük kutuya yerleştirdik buzdolabının derin dondurucusunu oraya koyduk ve oradan bir şeyler yemeye başladık sarma vardı onu pişirdim mercimekli bükmem hamurum vardı onu yaptım biraz da brokoli yedim bugün çok saçma sapan bir beslenmem oldu

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.250
Tamda yaz olunca kışlık hazırlık var derin dondurucuda süt aldıydım onlar var dondurucuya koyamadım artık sütlaç varmış hazır sütlaç yaptım yoğurt yaptım biraz bu şekilde bozmadan yemeğe çalışacağım
Meyveler var onları smoothie gibi yapayım yarın diye düşündüm

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.658
Tamda yaz olunca kışlık hazırlık var derin dondurucuda süt aldıydım onlar var dondurucuya koyamadım artık sütlaç varmış hazır sütlaç yaptım yoğurt yaptım biraz bu şekilde bozmadan yemeğe çalışacağım
Meyveler var onları smoothie gibi yapayım yarın diye düşündüm
Ya buzdolabı da insanın eli ayağı
Can sağlığı olsun
Havalar soğudu balkona filan dicemde Antalya’da daha yazdır

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
145.211
Buzdolabımız bozuldu demiştim ya yeni buzdolabı aldık ama gelmesi birkaç gün sürecek pazartesi günü eski buzdolabını almaya gelecekler iyi İnşallah salı günü de yeni buzdolabınız gelecek

Çok kötü bir zamanda bozuldu dolap .cumartesi öğleden sonra gittik koliciden köpük kutu aldık 3 katli derin dondurucum var onları köpük kutuya yerleştirdik buzdolabının derin dondurucusunu oraya koyduk ve oradan bir şeyler yemeye başladık sarma vardı onu pişirdim mercimekli bükmem hamurum vardı onu yaptım biraz da brokoli yedim bugün çok saçma sapan bir beslenmem oldu
Iyi günlerde kullan canim

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.250
Sonunda geldim inşallah...şimdi okulda bol bol proteinli salatami yerken bunları yazıyorum...

2 gündür ne yedim ne içtim bilemedim...Tom okulda yer gördü valla...çok şükür işler yolunda gitti buzdolabımız gelmiş kapıya konmuş...gün içinde servis gelip açacak...artık normal hayata döneceğiz inşallah

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.250
Yaklaşık 1 seneden fazladir bu kanaldaki videoları yapıyorum aylık liste yayınlıyor..hergun ne yapacağımı bilmek beni motive ediyor

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.250
Hayırdır inşallah ne oldu

Ya buzdolabı da insanın eli ayağı
Can sağlığı olsun
Havalar soğudu balkona filan dicemde Antalya’da daha yazdır
Dolap işi çok yordu beni 10 saattebir deri dondurucu köpük kutunun içindekilerle değiştirdik.. çözülmeye baslayanlari çıkarttım pişirdim..

Akşam serin Allah'tan ama gündüz yanıyor ortalık...çok şükür bugün dolabınıza kavuşuyoruz...dolap geldi servisi beklicez

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.658
Dolap işi çok yordu beni 10 saattebir deri dondurucu köpük kutunun içindekilerle değiştirdik.. çözülmeye baslayanlari çıkarttım pişirdim..

Akşam serin Allah'tan ama gündüz yanıyor ortalık...çok şükür bugün dolabınıza kavuşuyoruz...dolap geldi servisi beklicez
Rabbim Can sağlığı versin geldi geçti

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.250

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar