Hayırlı olsun daim olsunVeeee sonunda tekrardan kilo vermeye karar verdim...bu işi motivasyon olmadan yapamıyorum..kendimi motive etmek için bu konuyu açtım.artuk her gün yediklerimi içtiklerimi sporlarını yazacağım..hadi bismillah Ekli dosyayı görüntüle 47908
Allah razı olsun canım gel beraber zayiflayalimHayırlı olsun daim olsun
Şuan tartı menü atamam ama vermeye çalışıyorum düzensiz yürüyüşte olsa yapıyorumAllah razı olsun canım gel beraber zayiflayalim
Olsun tartı menü atma gel diyet konuşalım o bile insanı gaza getiriyor ben onun için sırf Instagram'da bütün diyetisyenlere mesaj atıyorum fiyatını öğrenmek istiyorum diyeŞuan tartı menü atamam ama vermeye çalışıyorum düzensiz yürüyüşte olsa yapıyorum
Sağ ol canım gel ziyarete beklerim kahve yaparım sanaHayırlı olsun canım konun
Senin bana önerdiğine baişladım Bnde ilk haftam biraz kötü geçti bu hafta fena değil onunla konuşOlsun tartı menü atma gel diyet konuşalım o bile insanı gaza getiriyor ben onun için sırf Instagram'da bütün diyetisyenlere mesaj atıyorum fiyatını öğrenmek istiyorum diye
O nasılmış öyleBana gaz olsun ben zaten ne yiyeceğimi biliyorum dedi ki 15 günde bir geleyim dedik ki ben tek liste yazıyorum WhatsApp üzerinden iletişim yok 15 gün boyunca 10 gün boyunca aynı şeyi yiyorsunuz ve hiçbir değişiklik yok akşama çorba ya da sebze yemegi dedim yani seçenek yok mu hani onu yemek söyledim yok benim listem bu
Tamam dedim bana diyor ki akşam 7 8 ara öğün diyorum ki ben 9'da yatıyorum hayırdır ondan önce yapmayacaksın ya benim hayat şartın bu ben erken yatıyorum erken kalkıyorum yok benim listemde böyle sizde kalori açığı oluşturacağız